suhlasim, lenze vo vacsine pripadov to je sposobene lenivostou, hovorim podla seba. proste ked som na intraku cez vikend, tak sa som rad ze nikam nemusim chodit, alebo mam na praci tak vela vec, ze ak jem raz-dva krat za cely den som rad...FX4087 napísal:starý dobrý nedostatok stravy, o tom vám porozpráva veľa internatistov
Zitie na intraku vs. zitie doma
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslim si, ze hlavne pre prvakov je intrak lepsi, lebo spoznas ovela viac ludi, ako keby si bol doma, obzvlast ked ostatni su mimo a dochadzaju. Pokial nemas dakeho blbca na izbe tak je to v pohode. Druha vec je ake su intraky na svk (ja som na vsb v ostrave). O atriakoch v blave som uz pocul ine historky, ale v celku doporucujem intrak
-
djxtreme
Light Professional
suhlasimHossa1881 napísal:Myslim si, ze hlavne pre prvakov je intrak lepsi, lebo spoznas ovela viac ludi, ako keby si bol doma, obzvlast ked ostatni su mimo a dochadzaju. Pokial nemas dakeho blbca na izbe tak je to v pohode. Druha vec je ake su intraky na svk (ja som na vsb v ostrave). O atriakoch v blave som uz pocul ine historky, ale v celku doporucujem intrak
-
Krueger98x
Amateur
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Nechcem byť neslušná, ale minule som čítala jeden vysokoškolský časopis, a tam bol rozhovor s Rossenbergom, a keď sa ho pýtali že kam by zobral divča na rande, odpovedal že na intrák, prečo? lebo sú tam podľa neho najlepšie swingers party...
nechcem týmto uraziť susedov čechov...
Ja bývam na intráku, a život tam je super .. uvidíme ako na budúci rok, asi už privát
Ja bývam na intráku, a život tam je super .. uvidíme ako na budúci rok, asi už privát
[quote=...Nedaju sa porovat zahranicne a nase intraky aspon vo vacsine pripadov, podla mna...[/quote]haha mas pravdu, nedaju sa provnat
no ani cenou
moj internat na ktorom idem zit od buduceho roka stoji 1749 dolarov za trimester, cize x 3 = okolo 120 000 tisic rocne. vazne to stoji za peknu modernu budovu???
Re: Zitie na intraku vs. zitie doma
ja byvam na intraku v BA aj ked to je povodne stredoskolsky intrak (pretoze patri strednej sukromnej skole), ale byvaju tu len vysokoskolaci. intraky v BA nie su ziadna slava, ale vela zalezi od toho ako si izbu zariadis sam a ako sa v nej potom citis. ja som si na izbu priniesol klasicke veci ako kanvicu dvojplatnicku, spolubyvajuci toustovat, takze na izbe si uvarime co vieme uvarit. starsia mala chaldnicka sa da zohnat aj za 30€, traja na izbe kazdy po 10€, to nie je vobec vela ked si vezmes, ze ju budes rok pouzivat
sprchy wc su sice spolocne, ale da sa na to zvyknut, aspon my mame to stastie ze nam upratovacky 1x do tyzdna umyvaju aj podlahu na izbach
spolocensky internatny zivot ani nemusim spominat, podla mna jednoznacne intrak
sprchy wc su sice spolocne, ale da sa na to zvyknut, aspon my mame to stastie ze nam upratovacky 1x do tyzdna umyvaju aj podlahu na izbach
spolocensky internatny zivot ani nemusim spominat, podla mna jednoznacne intrak
-
Shark NX
Addict
Fabo take akcie sa vam tam odohravaju a ty ma ani nezavolas? ... Pfff! 
Ja som po celu dobu byval vo svojom private. Je to lepsie ako intrak lebo mas pokoj, vlastnu garaz a vyberes si ci chces byvat sam, alebo si niekoho zoberes do party.
Ale zas prides o vsetky Intrakove akcie, o tu partiu ludi a pod.
Ja som po celu dobu byval vo svojom private. Je to lepsie ako intrak lebo mas pokoj, vlastnu garaz a vyberes si ci chces byvat sam, alebo si niekoho zoberes do party.
Ale zas prides o vsetky Intrakove akcie, o tu partiu ludi a pod.
-
Fabo
Hardcore addict
Jake ze nezavolas? Sak ja ti vecne len "Shark, dojdi na jizak!" a ty "Nee, daleko, dlho domov, zle spojenie..." 
Zaujímalo by ma to ako je to s intrákmi v ZA. Sú veľmi hrozné? Je možnosť si zobrať izbu s konkrétnym človekom, poprípadne sám?
intrak.. najkrajsie roky mojho zivota 
-
javatar
Hardcore addict
Zalezi kde - na aku fakultu sa chystas? Moznost sam ale urcite odpada - ale na intraku byvat sam je hlupost... Prezil som tam krasne roky ktore by som si velmi rad prezil zas...Lord_3D napísal:Zaujímalo by ma to ako je to s intrákmi v ZA. Sú veľmi hrozné? Je možnosť si zobrať izbu s konkrétnym človekom, poprípadne sám?
Chystám na FPEDAS a stále trvám na tom že by som chcel izbu sámjavatar napísal:Zalezi kde - na aku fakultu sa chystas? Moznost sam ale urcite odpada - ale na intraku byvat sam je hlupost... Prezil som tam krasne roky ktore by som si velmi rad prezil zas...