Neviem sa rozhodnut

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem sa rozhodnut

Príspevok od používateľa nestik »

Zdravim, takze problem je v tom ze som si daval prihlasku na strednu odbornu skolu elektrotechnicku odbor mechanik elektrotechnik. Je to odbor kde sa prve dva roky uci vseobecne o slaboprudovej elektrotechniky a v tretom rocniku si vyberam odbor bud s pocitacmi alebo s autami a normalne praxujem uz aj. Je to odbor ukonceny maturitou + vyucny list dostanem tiez.
Zo skoly mi vsak prislo ze som bol prijaty na odbor elektrotechnika kde sa vyucuje : priemyselná informatika a automatizácia
počítačové systémy a počítačové siete
informatické a telekomunikačné systémy
Ukonceny maturitou.
Tak som sa zmieril s tym ze pojdem uz tam ze to nieje zly odbor, navyse mi tam ide tiez par kamaratov. Ale vcera som bol na zapise zas ze to spravily len chybu a normalne plati odbor mechanik elektrotechnik. Kebyze chcem tak to mozem zmenit ale teraz sa neviem rozhodnut kde by som mal ist. Na tomto odbore je viac praxe. Pls poradte kde by ste mi radili popripade kde by ste sli radsej vy. Vopred dik.
Peter15
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Peter15 »

no neviem....ja chodim na totu skolu co si pisal..v MI..a mam odborn informatické a telekomunikačné systémy.....prax sme mali len 3 roky...a jto len 4h do tyzdna...inak celkom lahky odbor...ale vecsina predmetov dost nezazivna
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tiez som chodil na elektrotechnicku a rozdiel medzi tymito odbormi je minimalny..ajtak ta nic vyrazne nenaucia..ja som mal odbor elektroenergetika ta mi aspon nieco do praxe dala...viem ze automatizacia bola najviac o nicom..takze prilis velke oci nemaj ..
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

twardykamen napísal:tiez som chodil na elektrotechnicku a rozdiel medzi tymito odbormi je minimalny..ajtak ta nic vyrazne nenaucia..ja som mal odbor elektroenergetika
my tiez mame energetikov...a su glupy jak taga :D ....asi ako my ITS-kari :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ono tie zamerania zneju velmi fajn, ale skutocnost moze byt (a aj je) uplne ina. odlisnosti su tam minimalne do praxe ti to da minimum, takze by som si vybral zameranie, kde je viac praxe. mam vystudovanu elektrotechniku (adlerka) - pocitacove systemy a viem o pocitacoch presne tolko, co vsetci ostatni v ostatnych zameraniach. takze koniec koncov je uplne jedno ako sa rozhodnes.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Jj tak dik vsetkym :) Necham to uz tak nebudem sa nikde preradovat, prve dva roky je vseobecne ten mechanik elektrotechnik potom sa rozhodnem ci pojdem na kompy abo auta...
Napísať odpoveď