tak co hovorite na novu cast?
ja ju hodnotim za skvelu,teda az na smrt Daniela (snad by mal to stastie ako Locke)
nejake veci sa zas vysvetlili,ale naozaj by ma zaujimalo co by sa stalo keby zabranili tomu padu lietadla?...a este nerozumiem jednej veci...Daniel spominal ze pre nich je to pritomnost...ale Dharma je pre nich minulost?...takze rad tam naklusa Ben a ich vsetkych vyhladi,alebos a zmeni aj osud Dharmy???
Velmi dobra a zaujimava cast, aj ked ma prekvapil ten zaver. Na jednej strane sa mi postrelenie Faradaya prilis nepaci, neviem co mam od toho ocakavat a ci to nebudu zbytocne natahovat, ale na druhej strane to moze byt este zaujimave. Teraz uz pekne viem co sa stalo a preco sa stlacalo tlacitko. Zaujimave bolo, ked Widmore povedal, ze Faraday je aj jeho syn. Kto vie, ci myslel, ze biologicky syn alebo ci si ho privlastnil ako syna, kedze mu financoval projekt, no asi skor to prve...
Fuuh konecne stare dobre casy LOSTu su spat a kazda cast blizsie ku koncu serie je zaujimavejsia a zaujimavejsia..John Locke zas raz boduje a dufam, ze buduca cast bude dost husta uz len nazov The Incident hovori, ze sa daco velkeho stane ..Hugo veru bol dobry v tej scenke..)
takze nova epizodka celkom usla,aj ked mam pocit ze sa to vsetko viac zamotava ako vysvetluje....no som veru zvedavy co z toho vyjde...a dost ma stve ze uz len jedna epizoda a zas pol roka abstaky
Fuuuh nova dvojcast Este teraz nad tym vsetkym premyslam a neviem si predstavit pol roka cakat na dalsiu seriu
Jednym slovom brutalita s dalsimy vecami, ktore cloveku pomotaju hlavu a dokazu ho nad tym sa pozamyslat..
A ten koniec? Tazko predvidat co sa stane, ale pochybujem, ze sa zrazu vsetcia ocitnu in normal life..
Cakat a cakat..Na takyto serial sa vzdy oplati..
myslim ze juliet bombu odpalila dava mi to troska zmysel.Ta velkaa socha co je pod jcakobovim "ukrytom" bola v minulosti cela ,teraz v pritomnosti ma uz iba patu.to by mohlo znamenat ze Lockova skupina prezije a bude to znova zamotane este viac Pol roka nieje vela ked si spomeniem na tuto epizodu sme cakali cca rok.vazne niesom rad ze serial uz neukoncili.posledny dvojdiel pripravil dalsie zahady a mam pocit ze serial skonci az ked budem na dochodku ale aj tak sa tesim na dalsiu seriu
aj ja som zacal pozerat po tolkych rokoch na iserialy.sk..
zatial som videl prvych 14 dielov.. velmi sa mi to zatial paci )) zatial ako zistujem, akosi su prepojeny... jee
Inak pamätáte si tú časť neviem z ktorej série bola, že tí dvaja čo si schovali na ostrove tie diamanty keď spadli a potom tú ženu pochovali za živa. To bolo husté keď na ňu hodili hlinu a ona zrazu otvorila oči