razor1911 podla mna klame ze uz maju funkcny crack... to je tiez taka divna grupa.. reloaded je naj ale to je jedno... Atari si dali peknu ochranu, pre ktoru by som si hru urco nekupil..
Šu-Do napísal:razor1911 .. to je tiez taka divna grupa.. reloaded je naj ale to je jedno... A
Razor je grupa starsia ako reloaded a nedovolim si tvrdit to co pises ty .. kazda grupa ma svoje naj-lepsie ale aj naj-horsie release-i rzr je kvalitka ..ved kto upravil GTA?? reloaded to nebolo .. reloaded je mlada grupa vznikla niekedy v 2004 -tom a frontman je odpadlik z Deviance.. ak chces "kvalitu" tak RZR alebo RLD
Ta zena v tom cervenom obleku? ta je zaverecna tam je koniec hry musis pouzivat len tu zbran co si dostal na odhadzovanie predmetov, tou zbranou si otvoris dvere na pravo je taky vypinac, potom das do zeny aspon tri tie strely co ju oznacia a ked bude pri dverach tak to odpalis so zbranou,odhodi ju a prides ku nej blizsie a stale budes to opakovat(staci uz len 1 strela na oznacenie) kym nevypadne z dveri, je to lahke, ak ju raz odhodi na zem a si dostatocne rychli uz sa z nej nepostavi
vcera som to dohral, ta zena na konci sa da prejst pomerne rychlo... prides otvoris tie dvere... pricom sa snazis vyhybat raketam ktore na teba striela strelis do nej 3 alebo viac tych "granatov" zo SCAR zbrane pricom ked bude stat v strede cize pred otvorenymi dverami tak odpalis, rychlo pribezis k nej kym je na zemi a ked sa postavi staci do nej udierat so zbranou (melee)...
No ja mam zas taky problem v Butcher bay mam mat zapas s tym Sawtoothom to je hned ten druhy a nejde ho vyzvat ma niekto nieco podobne a neviete ako to spravit?
Potrebujem poradiť s levelom ešte celkom na začiatku hry, kde som sa pýtal v tej veznici vezňou, kade utiecť a poradili mi, že najprv musím zohnať klúč od šachty aby som sa mohol pohibovať po celej lodi... Ale nikde som nič nenašiel a neviem čo ďalej
Neviete niekto?