stahovanie chybami
-
ell_cupakabra
Novice
stahovanie chybami
mam neskutocni problem pracujem v anglicku, pocas doby mojej prace sme vystriedali 3 domi (stahujeme sa jak lastovicki),na 1 dome sme si dali zaviest internet od virginu 10 MB, za jeden a pol mesiaca co sme internet pouzivali sme neboli schopni stiahnut subor ktory by nebol poskodeny.dokonca ani instalacki z oficialnych stranok ako je napr eset-nod32,ICQ a skype. co sa tyka rapidu tak na to ani nemyslite vsetky paki chybne.ked sme sa prestahovali dali sme si internet samozrejme prehodit na aktualni dom zrazu sa vsetko rozbehlo ziadna chyba internet jak ma byt.A problem je v tom ze sme zasa zmenili dom a problemi su zasa spat. moze tam byt volajaka ochrana?ako sa to da vyriesit hhhhhhhhheeeeeeeeellllp
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Otazka ale znie, kedy sa subor stava chybnym, nepouzitelnym?? ci uz instalacka alebo nejaky rar. Vo vacsine pripadov, ked sa nestiahne cely. Teda tvari sa ze je stiahnuty, ale v skutocnosti je stiahnutych napr. 98 % a subor sa stava poskodenym. Asi by som si najprv overil u providera ci je vsetko OK, ci nieje nejake obmedzenie na staovanie a podobne. Popripade vyskusat ineho ISP v okoli a v dome. Chybu v PC vylucujem, nakolko Vam to v druhom dome islo.
Ako prvé by som skúsil skontrolovať všetky káble v PC, tiež by som sa pozrel, či všetky komponenty (hlavne ramky) a príslušné káble riadne sedia. Môj prvý tip je, že ak nie je niečo pevne zapojené, pri sťahovaní z domu do domu sa to mohlo porušiť.
Najlepšie by bolo vyskúšať na tú istú prípojku nejaký iný komp/notebook.. ak by všetko fungovalo, chyba je u Vás v kompe, ak by to nešlo, chyba je u poskytovateľa Internetu..
Najlepšie by bolo vyskúšať na tú istú prípojku nejaký iný komp/notebook.. ak by všetko fungovalo, chyba je u Vás v kompe, ak by to nešlo, chyba je u poskytovateľa Internetu..
-
ell_cupakabra
Novice
nie tam chyba nebude my sme na ten ned pripojeny 3, kable su dobre.vsetko je spravne pripojene.ja som iba myslel ci volado nema ohladom toho valajake informacie.popripade riesenie ktore by sa dalo pouzit bez technika, ktoreho asi budem musiet zavolat tak ci tak.dakujem za ochotu.dufam ze vam to budem moc odplatit.brm napísal:Ako prvé by som skúsil skontrolovať všetky káble v PC, tiež by som sa pozrel, či všetky komponenty (hlavne ramky) a príslušné káble riadne sedia. Môj prvý tip je, že ak nie je niečo pevne zapojené, pri sťahovaní z domu do domu sa to mohlo porušiť.
//autoeditácia príspevku ( 05 May 2009, 17:26 )
ono to je velmy cudne ,lebo ked stiahnem 1 pak vktorom su viacere subory ako je napr MP3 tak je kazdy subor poskodeny.ja som to chcel tak robit ,ze aspon taketo veci sa budu dat stahovat.tiez som myslel ze to robi iba volade pri konci.nerozumiem tomu.volajaky boj proti stahovaniu?dakujem za odpisDon_Pipino napísal:Otazka ale znie, kedy sa subor stava chybnym, nepouzitelnym?? ci uz instalacka alebo nejaky rar. Vo vacsine pripadov, ked sa nestiahne cely. Teda tvari sa ze je stiahnuty, ale v skutocnosti je stiahnutych napr. 98 % a subor sa stava poskodenym. Asi by som si najprv overil u providera ci je vsetko OK, ci nieje nejake obmedzenie na staovanie a podobne. Popripade vyskusat ineho ISP v okoli a v dome. Chybu v PC vylucujem, nakolko Vam to v druhom dome islo.
-
ell_cupakabra
Novice
no jo 3 rozne pocitace a vsetkym to robibrm napísal:Čiže ste pripojený traja s troma rôznymi počítačmi a všetkým Vám to robí?