Ronye napísal:stym olejom to napadlo uz aj mna ze na noc ich ponorim po podrazku do oleja ....ale zas co by stoho bolo ked podrazka ze bielo modra
a nemozem ich za to vrzganie reklamovat
a co im povies ,,Dobry vrgaju mi moje najky tak sup sup robte s tym nieco lebo zoberem pumy :DD ,, ale naozaj skus a ked ti daju zase take ktore budu vrzgat tak si kup inu znacku
"Najky" som v živote nemal a ako vidím ani ich asi mať nebudem Viem si predstaviť, ako dovrzgam do nejakej tichej miestnosti plnej ľudí [napr. čakáreň u lekára] a všetci na mňa kuknú, že čo to je menší trapas?
mne moje zacali vrzgat ale az po asi 3 rokoch (su to Adidasi-turfi) takze som vnich hraval a hram futbal tak su rozhybane a teraz uz aj vrzgaju ale zeby mi to niak vadilo ....
proste dovod je taky ze mozes vazit kolko chces (ja mam 83kg/194cm)
a tenisky maju podrazku nie celu vyplnenu hmotou ale su tam take lamely ako vystuha (tvarom daco podobne ako wafle) no a ked sa ti taka lamela v podrazke urve, tak vrzgas kazdym krokom....
do pekla mne vrzgaju aj slapky adidas aj batoh, to sa obcas stava a na nikoch dost casto.. tak nekupuj nike a kup si radsej nieco ine a lacnejsie...alebo ak chces tolko prachov vyhodit za boty tak si kup aspon pumy tie su aj krajsie
este ze moderator mi maze prispevky ze erictorit ?
no pricinou preco ti to vrzga moze byt aj silonova ponozka heh nic lepsie ma nenapadlo.. //eritrocit: ak je tvoj príspevok spam, alebo v rozpore s pravidlami, bude vymazaný. Tak sa snaž.
No krasa, clovek nechce aby mu smrdeli nohy z cinskych ku*iev tak investuje do obuvy, a teraz vrzgam jak taky koko*. No do pi*e toto uz nieje normalne aby sa doku*vili aj znacky... jezis dopi*e.
Hehe.. som rád, že v tom nie som sám. Stále som nosil Nike, ale až túto zimu som si kúpil také hnedé kožené.. a tie mi začali vŕzgať.. najhoršie je, keď z mokrého prostredia vojdem do nejakého obchodného centra.. nikdy človek tak netúži lietať ako keď mu vŕzgajú topánky..
ja by som povedal ze pricina vrzgania je podrazka ako uz bolo spomenute vyssie. ale je to tym, ze bude aj derava podrazka (aspon mne sa to stalo). mam HI-TEC-y z rady SYMPATEX (trekove) a zacali vrzgat. Zacal som ich nosit do roboty a je mi ukradnute ci vrzgaju... ale vo vasom pripade by som skusil reklamaciu. btw nenavidim ako robia tieto podrazky s tym stylom "wafle" ako uz niekto spominal... je to trapne setrenie materialu. fakt sa cudujem, ze to robia aj na znackovych botach, kde clovek plati nekrestanske prachy za znacku a vykluje sa z toho smejd s kvalitou "ťang-ťong"
Tak som to vyriesil raz a navzdy radikalne. Vyrezal som cast vlozky topanky z vnutra - na pate. Vrchnu aj spodnu vrstvu, a vytiahol som tie poondiate vrzgratka, natlacil papierom a je po probleme.. dokonca ani nevyzeraju ze boli rezane, siel som po svoch.