Windows 7 bluetooth
Windows 7 bluetooth
zdravim, mam mensi problem ... nedavno som instaloval win7 build 7068 a po mensej namahe som rozchodil bluetooth mys microsoft bluetooth notebook mouse 5000. no potom som preinstalovaval winXP a robil si image disku a znova som si daval win7, no tentokrat build 7100 RC ... bluetooth mi v pohode nainstalovalo ovladace, len nejako mi nejde ta mys pripojit, nikde neviem najst moznost ze pripojit bez passkey-u. neviete poradit kde je problem? skusal som aj odporucany passkey 0000 ale nic sa nedeje.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
W7_BT_Nokia
Mám menší problém. Nefunguje mi celkom dobre BT na NB, kde mam W7.
NB mi nájde telefón, ale telefón mi NB nenájde.
Z NB môžem bez problémov čokolvek poslať do telefónu, ale z telefónu mi nejde do NB nič poslať, pretože ho ani nevie nájsť.
Z NB môžem bez problémov čokolvek poslať do telefónu, ale z telefónu mi nejde do NB nič poslať, pretože ho ani nevie nájsť.
Re: W7_BT_Nokia
v nastaveniach bluetooth je možnosť "Povoliť zariadeniam Bluetooth vyhľadávanie tohoto počítača" treba to zaškrtnúťClean_Up napísal:Mám menší problém. Nefunguje mi celkom dobre BT na NB, kde mam W7.