Automobilovy portal

O športe...
Rikki
Novice
Novice

Automobilovy portal

Príspevok od používateľa Rikki »

Zdravím páni, ako som mal možnosť všimnúť si, na HOJKU je mnoho userov, ktorí výrazne rozumejú autám, respektíve je to ich koníček. Obvzlášť do tej druhej skupiny patrím aj ja.

Idem na VŠ, pomaly sa teda porozhliadavam po niečom, čo by ma bavilo a tento koníček hrá prím. Preto som si vymyslel (vysníval) jeden projekt, ktorý by ma naplňal. Ide o testovanie/rezenzovanie aut. Jasné, máme tu kopu časopisov, Autožurnál, poslovenčený Autobild, kopu webov. Ale video testy tu prakticky nerobí nikto, jediná lastovička je možno auto.sme.sk s Chválom a to je tak všetko. Naviac aj TV trh v tejto oblasti stojí za starú belu, stačí sa pozrieť na zaplatený Autosalón na JOJ či odpad v podobe Motormagazínu na STV, od týchto chlapcov nepadlo v živote na žiadne auto slovko kritiky.

Takže priestor na realizáciu tu vidím, zaujímali by ma predovšetkým vaše názory, prípadne sa samozrejme nebránim ani nejakej spolupráci.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Spolužiak zo strednej robí pre auto-news.cz, skús tam. Každú chvíľu má nejaké iné autíčko :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

chalani z AT magazinu spolupracuju s TA3 na relacii Motoring, nie su to len bachorky, tie auta bravaju aj na slalom, meraju ich vykon na brzde a porovnavaju s tym co deklaruje vyrobca...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Automobilovy portal

Príspevok od používateľa Hotwire »

Rikki napísal:Zdravím páni, ako som mal možnosť všimnúť si, na HOJKU je mnoho userov, ktorí výrazne rozumejú autám, respektíve je to ich koníček. Obvzlášť do tej druhej skupiny patrím aj ja.

Idem na VŠ, pomaly sa teda porozhliadavam po niečom, čo by ma bavilo a tento koníček hrá prím. Preto som si vymyslel (vysníval) jeden projekt, ktorý by ma naplňal. Ide o testovanie/rezenzovanie aut. Jasné, máme tu kopu časopisov, Autožurnál, poslovenčený Autobild, kopu webov. Ale video testy tu prakticky nerobí nikto, jediná lastovička je možno auto.sme.sk s Chválom a to je tak všetko. Naviac aj TV trh v tejto oblasti stojí za starú belu, stačí sa pozrieť na zaplatený Autosalón na JOJ či odpad v podobe Motormagazínu na STV, od týchto chlapcov nepadlo v živote na žiadne auto slovko kritiky.

Takže priestor na realizáciu tu vidím, zaujímali by ma predovšetkým vaše názory, prípadne sa samozrejme nebránim ani nejakej spolupráci.
mylis sa ze nic take nieje... auto.cz ma svoju roadlook tv
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

roadlook.tv je ceska a nemastna neslana ... snazia sa sklbit suchoparne testovanie ala program na STV a pod. s TopGearom ... a ono to dobre nejde .. bud prinesiem viac zabavy, alebo viac informacii ... roadlooku sa samizda nedari ani jedno :-) :-) ... a za dalsie vydavaju docela malo reportazi ((teda ked to tak sledujem na auto.cz, kde som kazdy den, mozno tam davaju iba urcite testy, ale byva ich tam malo ... neviem ci aj tri za mesiac :-P))
Derlangino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Derlangino »

No , napad mas sice pekny ale nerealizovatelny,relacia na TA3 motoring je celkom v pohode na kratky vysielaci cas, niektore diely lepsie, niektore horsie.. jedine slusna relacia co testuje auta je na prime autosalon a tam maju tri testovacie tymy, a cela relacia stoji neskutocne peniaze.... :D ..takze vela stastia so zhananim prachov, ludi, prostriedkov atd..zo slovenskych casopisov jedine za zmienku stoji auto magazin.

Ked to chces robit podla mna jak taky falatko po strednej, co nema nic najazdene by si mohol robit nieco pre casopis, sa ponuknut. Lenze podla mna ti nic drahsie nezveria, takze by si to mal nezaujimave.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Deralgino, definuj drahsie :) Spominany spoluziak mal uz 2x Alfu MiTo, tiez mal aj Lanciu Delta, nejake SUVcko.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kopa predajcov svoje auto ponukne na test a ma z toho reklamu, cize nepozaduju este dake poplatky

mali sme na akcii 3 bachory a platili sme v podstate len PHM a staff a boli to nafulovane modely ako 530xda ci nova M3
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Deralgino, definuj drahsie :) Spominany spoluziak mal uz 2x Alfu MiTo, tiez mal aj Lanciu Delta, nejake SUVcko.
tomu hovoris drahsie auto? :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No oproti rovnako vybavenemu hatchu beznej nepremiovej znacky urcite.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:No oproti rovnako vybavenemu hatchu beznej nepremiovej znacky urcite.
tak heeej ale ked sa pozries na to globalne, je to len nizsia stredna, to mito dokonca male auto....tak ako drahe to povazovat nemozes z globalneho hladiska
/edit: ale to je jedno aj tak pochybujem zeby nejaka automobilka nejake auto prepozicala hocikomu kto pride a povie ze ide robit relaciu o autach...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nemyslim ze by to bol problem .. hociakemu debilovi co nevie jazdit pozicaju hociake auto na testovacku (sice je tam vtedy aj niekto zo showroomu) ... mimo to si im zmluvne zaviazany co sa pouzivania toho auta tyka, spravis im tym reklamu tak coho by sa mali podla teba bat ? ... este ho potom predaju nejakemu nestastnikovi ako predvadzacku ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

V prvom rade musíš ukázať projekt a jeho potencial. Musíš vedieť, koľko ľudí si schopný osloviť.
Potrebuješ, aby na tom non stop niekto robil, s video recenziami je kopa roboty + behačky, zháňačky okolo toho..
-Treba človeka, ktorý bude neustále rozvíjať portál po technickej stránke. Robiť ho príjemným pre návštevníkov, nútiť ich stále sa vracať kôli..

-Nie je to nereálne, avšak chce to jasný plán, veľa ľudí s nadšením pre vec a obetovať veľa času..
Derlangino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Derlangino »

Chlapci drahsie auta teda podla mna je tak stredna premiova trieda a vyssie...

A ano mate pravdu , pozicaju auto kde jakemu debilovi, ale ten si za to patricne zaplati, a mimochodom taky test, aby za nieco stal to chce minimalne par dni v premavke, a to by na prenajom stalo nehorazne sumy..
Velmi rad by som videl predajcu ktory nadsenemu chlapcovi da na tyzden A6, pre totalne neznamy zacinajuci portal
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak ale ako sam pises, je ti jasne, ze nemozes rubat hned od zaciatku tak vysoko. na zaciatok by sa to dalo riesit po znamosti, neskor ak by si sa uchytil by si mohol zarubat vyssie :wink:
Napísať odpoveď