no vidis a problem je vyrieseni...mas slabu RAM na hru kedze tam mas vistu...daj XP alebo sa nebudes hratadox napísal:no ved je to windows Vista Home Basic
Sekanie Hry
pekná blbosť čo si napísal..takéto veci už v živote nehovor lebo potom to bude zas čítať nejaké imbecilné decko a bude rozširovať že vista je odpad..je mi z toho na grc..sa nečuduj že ti to nešlape keď len na samotnú vistu treba mať 1GB ram..s ostatnými vecami je to rovnako..na vistu potrebuješ výkonné železo aby ti išlo všetko v pohode..nebudem dávať vistu na nejakú 486 a potom budem hovoriť že mi to nejde a podobne dristy..ja mam vista ultimate x64 a nemal som zatial žiaden problém..ide tak ako má 
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vista si sice berie 1 GB z RAM ale to 1 GB si nenechava pre seba pouziva to aj na aplikacie ako su hry atd. nie len na svoje procesi ale samozrejme ze pri viste je vzdy vecsia poziadavka o 0,5 GB ako na XP .vikko78 napísal:32 bitový os môže byť xp aj vista, s tým že vista na svoj plynulý chod vyžaduje aspoň 1 gb RAM. pripočítaj k tomu hru a pod. na xp stačí pár mb RAM. nenapísal si aký 32 bit.os máš....potom napr. ja mám grafu 256 mb a je v podstate výkonejšia ako bratova 512 megová grafa..napr....takže aký os to máš?
ktora cast tohto prispevku je nezrozumitelna?cORP. napísal:to vobec nieje ramkou samotna grafika je odpad a videl som ako na tom slape gta sa a je to bieda cize ramkou nevyriesis skoro nic ,samozrejme si zrychlis system a podobne serepeticky no hry pojdu prevazne rovnako zle len nebudu zasekavat z dovodu loadovania ale z dovodu nedostatocnej akceleracie
chap, ze aj ked preinstalujes system, tak ti to bude sekat. pojde to len o cosi lepsie, ale ta grafika je brzda, s ktorou absolutne niec nespravis. jedine ak to budes hrat v malinkom okienku, ale to samozrejme nie je riesenie. skor by som sa na tvojo mieste zacal zaujimat o nejake graficke modifikacie hry, ktore by odstranili graficky narocne prvky. neviem ci take nieco je. ja ked som mal slaby PC, tak prave taketo packy som sa snazil hladat. teraz ked mi nieco seka, tak sa na to vykaslem a zahram si to o par rokov ked budem mat novy PC.
Imperko: ty si teda dobre zapotil