ako to zautomatizovať?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
nevko
Medium Expert
Medium Expert

ako to zautomatizovať?

Príspevok od používateľa nevko »

Pýtal som sa aj na lamkách, ale zatiaľ bez odozvy, preto skúsim tu:

Našiel som programček na reštart microcomu ad 2706, ale neviem ako ho zautomatizovať, aby som ho mohol použiť v plánovači usdownloadera.
Je to .exe súbor, ktorý si nastavím, ale potreboval by som tam ešte stlačiť "Spustiť nastavenie" - dá sa na to urobiť script?

//audiotrack: obrázky sa dávajú do príloh

//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 9:43 )
prosím vás, skúste mi niekto poradiť, či sa to vôbec dá - napr. cez .bat súbor, alebo script, alebo nejako to naprogramovať
Prílohy
3e0xxrpqdi9kxymdhv8g.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

teoreticky by mohlo stačiť prieliť tomu tlačidlu klávesovú skratku, neviem však čo všetko ti treba automatizovať. Ten programček bude stále spustený a ty chceš iba v pravidelných intervaloch "stláčať" tlačidlo spusti nastavenie?
nevko
Medium Expert
Medium Expert

dokážem si napísť .bat súbor na spustenie, ktorý mi však otvorí len to, čo vidíš na obrázku. potreboval by som, ale aby mi v tom batku došlo aj k stlačeniu tlačidla "spusti nastavenie"
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

skus pohladat v topicu "Programátorský kútik: prejavte sa!". niekto tam pisal, ze vytvoril program, ktory "unesie" mys, klikne na start, vypnut, OK. takze na tvojom mieste by som sa tam poprehrabaval, stiahol ho, prepisal suradnice a pustil ho aj s tym bat suborom. len som si nie moc isty, ci som to cital tu alebo nie. ale mam silny pocit, ze ano. kazdopadne da sa to spravit. je to take nafigu riesenie, ale slo by to (ak by si nepresunul okno inam).
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hh, ten niekto som bol ja, ale myslím že to bolo v inej téme, tuším sa volala nejak že srandovné programy, tam bolo kadečo na vysunutie mechaniky a tak..

//edit: tu: http://www.hojko.com/vtipne-programy-co ... 69794.html
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

audiotrack: presne tak :D ale bol som blizko, este ze vies co myslim ;)
nevko
Medium Expert
Medium Expert

už som to doriešil cez mouse recorder, nahrám pohyb myšou a kliknutia a potom makro prehodím na .exe súbor
Napísať odpoveď