mam otazku zvazujem nad kupou grafickej karty a neviem sa rozhodnut medzi asus a msi ale hlavne niesom si isty ci mi bude pasovat na moju zakladnu dosku
jednoznacne 4770 ktora momentalne v tomto segmente kraluje
zdroj na nu by podla mna stacil urcite aj noname 350w kedze sama karta ma spotrebu okolo 70w v load ale vzdy je lepsie mat kvalitny zdroj (do buducna)
ale mozno byt tebou tak prehladam vsetky e-shopy, v alze neni najlacnejsia a da sa zohnat aj nizsie trochu
vendo napísal:jednoznacne 4770 ktora momentalne v tomto segmente kraluje
zdroj na nu by podla mna stacil urcite aj noname 350w kedze sama karta ma spotrebu okolo 70w v load ale vzdy je lepsie mat kvalitny zdroj (do buducna)
ale mozno byt tebou tak prehladam vsetky e-shopy, v alze neni najlacnejsia a da sa zohnat aj nizsie trochu
ak mas daky link na eshop kde je lacnejsia kludne mi ho sem daj budem ti vdacný
Obehaj aj kamenné obchody v Tvojom okolí.. resp. ich eshopy (zvyčajne kamenné obchody pri objednávke cez eshop poskytujú nejakú zľavu) a potom si tovar vyzdvihni osobne (ušetríš na poštovnom)
NIE.urcite ho nekupuj.vobec sa neoplati ucinnost 70% a keby si chcel potom upgradnut kartu za nejaku vykonnejsiu tak by si musel zase kupovat new zdroj.BER ten corsair pmer cena/vykon.alebo pokukni zdroje ako tagan,enermax,seasonic ale to uz by bolo asi nad tvoj rozpocet