Nechal som ju, urobil som dobre?? ;(
Nechal som ju, urobil som dobre?? ;(
čaute, zoznamil som sa s jednou babou cez net, mam 15 ona 14 .. lenze nemohli sme byt tak casto spolu, a nas vztah (ak sa to tak da nazvat) sme udrziavali len cez net, tak som to ukoncil... pred polhodinou ;( lenze je mi strasne hrozne, bude to tym ze som este nemal normalne dievca, toto bolo "prve" .. prejde ma to?? dokazem na nu zabudnut?? stale ju lubim ale ... neviem co mam robit.. ;( som totalne zufaly... 
no to dufam.. chcel som aby sme ostali kamarati..ale ona ze: dobre daj mi uz pokoj, vsetko si vymaz.. nehladaj ma.. NENAJDES MA!Peterinho napísal:Neboj sa to naozaj prejde. Do týždňa si myslím, že budeš v pohode
Hlavne na ňu toľko nemysli. A keď sa to nedá, tak choď niekam von behať, korčuľovať, hocičo. Mne to pomáha, keď potrebujem prestať myslieť na nejakú ženskú
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Z akých dôvodov ste sa nemohli vídať častejšie? Naozaj sa to nedalo zariadiť? Ak nie, tak to býva problém vo vzťahoch, keď sa nemôžte vídať dostatočne. Druhá vec je, že ak si ju videl dvakrát, nemôžeš vôbec vedieť, či by to malo význam, či by ste si rozumeli, či by to fungovalo, takže buď si sa rozhodol unáhlene alebo to možno aj bolo dobré, ak by sa nedalo zariadiť častejšie stretávanie. Ale vzhľadom na to, že ste spolu chodili-nechodili to prejde.
Keby ma dnes priateľ požiadal o ruku, urobila by som dobre, že by som súhlasila? Tiež mi nikto nemôže povedať, že by som konala správne alebo nie. Andrejko, či si urobil dobre, to ti nikto nevie povedať, to musíš zistiť sám. Možno by vám to vydržalo celý život, možno by ste sa po dvoch mesiacoch rozišli... 
presne prva lasqa ach to bolo neco a notak neboj ze si snou nebol len 2x co ty ves co sa moze stat a budes snou stale ja som sa zoznamil z holkou ces pokec byvala v poprade ja v mi a cele 2 mesiace min.rocnych prazdnin som stravil u kamosa v poprade len prenu a sme spolu dodnes ach ta lasqami-chau napísal:Jasne ze ta to vzalo, lebo bola prva. Mne moja prva dodnes beha po rozume, ale to je ine, ja som spravil najvacsiu sprostost v mojom zivote.
Ale to je zas ine lebo prva laska, a prve dievca je rozdiel.
-
reznick
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
prejde ma to???
- o tom nepochybujem...
dokazem na nu zabudnut???
- zabudnut asi uplne nie ale casom to vysumi
stale ju lubim ale ... neviem co mam robit...
- ee zle... to o com si myslis ze ju lubis este nie je laska... keby si ju lubil tak to neukoncis
som totalne zufaly...
- nono zase neprehanaj... pozri sa na to normalne ak by si velmi chcel tak ste spolu
- o tom nepochybujem...
dokazem na nu zabudnut???
- zabudnut asi uplne nie ale casom to vysumi
stale ju lubim ale ... neviem co mam robit...
- ee zle... to o com si myslis ze ju lubis este nie je laska... keby si ju lubil tak to neukoncis
som totalne zufaly...
- nono zase neprehanaj... pozri sa na to normalne ak by si velmi chcel tak ste spolu