Čo je podľa vás najväčšia romantika?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Krueger98x
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Čo je podľa vás najväčšia romantika?

Príspevok od používateľa Krueger98x »

... teda som zvedavý, kto má aké predstavy o romantike, alebo som posledný z druhu? :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

pre každého je romantické niečo iné..takže naťažko..ale že vraj Benátky sú romantické :)
Krueger98x
Amateur
Amateur

:D :D :D :D v niektorých kultúrach by si to vysvetlili tak, že ti veľmi chutí :D :D :D :D
Krueger98x
Amateur
Amateur

ale no taaak ľudia, niečo pekné, milé, zaujímavé, netradičné, hlavne romantické :D :D :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Krueger98x napísal:pekné, milé, zaujímavé, netradičné, hlavne romantické
Lemur?

Autorske prava ma GothaR, ten to nasiel na youtube
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Najväčšia romantika je keď túžis po jednej osobe 3roky.Potom príde ta chvíľa kedy ju strašne vybozkávaš,objimáš a všetko čo ktomu patri :).
Najvačšia romantika je sa prechádzať sa po Sade Janka Kráľa.Pre každého je romantika niečo iné.To ti nedokážu poradiť na forku podla mňa.Musiš skúšat :).
Krueger98x
Amateur
Amateur

Risko napísal:Najväčšia romantika je keď túžis po jednej osobe 3roky.Potom príde ta chvíľa kedy ju strašne vybozkávaš,objimáš a všetko čo ktomu patri :).
Najvačšia romantika je sa prechádzať sa po Sade Janka Kráľa.Pre každého je romantika niečo iné.To ti nedokážu poradiť na forku podla mňa.Musiš skúšat :).
- nejde o rady :D :D :D len sa chcem presvedčiť, či tie dinosaury tam vonku vedia rozmýšlať aj o niečom peknom, a nie len stále o sexe :D :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

17:42
Musim sem napisat ako prvy, nech to potom nevyzera, ze sa opakujem po druhych.

Rano vstanem, cely nadrzany a vyteseny, ze sa stretnem s priatelkou. Od rana (8:00) do chvile odchodu z baraku (12:00) sa hygienim. Drhnem si zuby, cesem sa, vyberam handry, vonavku, robim manikuru, pedikuru a ine zalezitosti... jednoducho nech vyzeram ako clovek a nie ako opica.

Stretneme sa na dohodnutom mieste, dame si chutny obed.
Vyberieme sa do mesta...
Nie!

Stretneme sa v meste a pojdeme do kopcov. Budeme sa prechadzat po lese, najdeme cistinku (luku, idealne s potocikom). Na rovnom kusku si rozlozime deku, lahneme si a budeme vychutnavat krasny slnecny den. Vtaciky nam budu pospevovat, vanok jemne oblizovat tvare.
Pocas nenuteneho rozhovoru ju vyzvem do tanca. Salsa, tango... alebo cokolvek.
Budeme tancovat, rozpravat sa. Zacneme sa cukrovat, hladit, prve bozky a potom sa ruka v ruke pri zapade slnka vratime z lesa do tej zrubovej restauracie, okolo ktorej sme predtym sli. Pojdeme sa tam napapat.
Po dobrom jedle si ju odveziem kamsi, bud k sebe, k nej alebo na hotelovu izbu.
Objednam sumive vino, jahody, slahacku, kyticu cervenych ruzi a cukriky Bon Pari.
Budeme sa krmit jahodami so slahackou, chlipkat vinko. Potom ju poslem do kupelne, nech sa okupka a za chvilku za nou pridem.
Vezmem par ruzi, lupenmi kvetov posypem bielu postel s bielym baldachynom a bielymi zavojmi, pustim decentnu hudbu (Eagles - Hotel California, Burial - Ghost Hardware, Enigma - Voyageur... ) a pojdem za nou do sprchy.

Vyzleciem sa, vojdem k nej a zacnem ju masirovat. Pod mojimi rukami sa jej stuhnuty chrbat uvolnuje. Otaca sa a jemne mi dava bozk.
Odtiahne sa a so slzami v ociach mi povie, ze ma miluje. Znovu sa pritisne a zacneme sa bozkavat, zacina to byt vasnivejsie (kvety poliate, je 18:44).
Vyjdeme zo sprchy, vonavucki, cistucki a ja si ju romanticky odnasam na postel. Ulozim ju tam a kocham sa jej nadhernym telom. Zacina to vo mne vriet.
Podidem k nej blizsie a vrhneme sa na seba. Nie je to ziadna tr*kacka ako nejake macky, ale vasnive a nezne milovanie plne nehy a lasky.

Na druhy den rano ma zobudi jej prekrasny hlas. Objednavala ranajky.
Robil som sa, ze spim a kutikom oka som ju sledoval ako si oblieka svoje cipkovane francuzske nohavicky a na hole telo moju koselu.
Decentne strapata obide postel a nahne so nad mna spoza mojho chrbta a jemnym sepotom ma budi.
"Zobudim sa" a dam jej pusu, poprajem pekne rano a podakujem jej za to, ze existuje a mal som to stastie, ze som ju stretol a sme spolu.
Pritakava a ide na slnkom zaliaty balkon, kde je cez koselu dobre vidiet jej bezchybne tvarovane telo, hladke nozicky, jemne ruky a vlnite dlhe makucke vlasky (vlasy).

(18:54)
Zda sa Vam to prilis sexisticke? Trhnite si a za K- sa podpiste. :)

EDIT:
Ak mi mieni niekto vycitat, ze som uchylak, kuk na mi-chaua a nech mi to vycita VEREJNE. :)

:lol: Som zvedavy, ci sem vsetci, ktori tu do mna tak vehementne pindaju, aj nieco k teme napisu. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Na BJ po rane si zabudol...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

mi-chau napísal:Na BJ po rane si zabudol...
To je ale klucovy prvok, prebudzat sa pocas toho ako priatelka zacina s BJ je najsamromantickejsie.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

les - niekde hlboko - luka - zapad slnka - stan
jamajka - pinakolada v ruke - more - zapad slnka - regeae / ska :D
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

k6 napísal:To je ale klucovy prvok, prebudzat sa pocas toho ako priatelka zacina s BJ je najsamromantickejsie.
no ja neviem... bez kavy a cigarety ???
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Mastros napísal:..
kukáš veľa filmov :)

pre mňa je romantické každé stretnutie s polovičkou. romatické mi pripadali určité chvíle na jej stužkovej, inokedy obyčajná prechádzka po meste, inokedy varenie si večere,inokedy ked som sa strašne dobre najedol, strašne ma potešila narodeninová torta a jej úsmev a oči ked mi ju dávala - to bolo romantické,

proste toho je strašne veľa - ked niekoho myluješ je romantická fakt každá sekunda (samozreme neberte to do slova - treba ísť aj na záchod hh na tom nie je nič romatického)

Ps: I ked som už videl vo výklade WC combi (dva hajzle vedla seba spojene - to je ale romatika)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak ... Romanticka je aj prechadzka po Meste ... Ruka v Ruke.
Spolocna vecera a nakoniec jahodovy dezert a krmit svoju polovicku, lezanie v posteli pritom si pozerate do oci, Film v kine na ktory sa nemozes sustredit lebo vedla teba je dama krajsia ako 100000filmov atd...
Aj vrucne objatie a sladucky bozk ked si rad ze ju konecne vidis ... To je nadhera :)
Krueger98x
Amateur
Amateur

mno ako vidím, hovedá nevymreli :D :D :D ako romantika a vy myslíte na sex? nevravím, je aj romantický sex, ale nie je to určite prvá vec, čo ma pri slove ROMANTIKA napadne :D :D :D a cigarety? neviem odkedy sú romantické :D :D :D jedine aromatické ale to je zase iné slovo, iná liga, iný šport :D :D :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Sex? Akoze si len hrkame raz, dva, tri a normalne kecame? J, romantika pre opice.
Nezne milovanie, hladenie, bozky, maznanie... to je romantika. Hrat sa s detailami partnerky - bez ciela, bez namahy, proste iba tak. Mna osobne to velmi bavi.

Inak na tej cigarete po sexe nie je nic zle. Po kvalitnom sexe je to naozaj chutovka, vraj to uvolnuje telo alebo co...

Este mam aj taky sen. Uplne nahodny, prisnil sa mi celkom spontanne. Nebol tam ani naznak sexu, vy hovada, ale bolo to skor citove... v tom sne som mal pocit, ze mi naozaj nic nechyba a vsetko dianie sveta ide mimo mna a vsade, kam sa pozriem, videl som len to nadherne dievca...
Krajsi sen som este nemal. Este som nepocitil naval tolkeho stastia z niecoho nematerialneho. Potom mi zacal zvonit mobil a ja som mal chut vrazdit. :?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ta ciga ti tak zamota hlavu ne uvolni svaly.

Mne sa zda , ze romantika spociva v spontanosti a nie v krcovitej pripravenosti.
Minule sme s frajerkou sedeli na teraske pred skusobnami , tak ma napadlo ze je tam rebrik.
Skocil som do krcmi kupit vino , v zuboch som ho vyniesol az hore , otvoril ho ukazovakom , a troj hodinova romantika je na svete.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

RomanB suhlas ...
Spontannost je na tom ta krasa ... Sice vecera pri svieckach a postel plna lupienkov ruzi moze byt tiez pekna ...
Ale nie je nic krajsie ako spontanna reakcia ...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Londýn, poézia, gitara a dialóg v hádankách, ktorému rozumejú len samotní aktéri...
Dylis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dylis »

Och, romantika...zaľúbenému človeku sa zdá romantická každá chvíľa strávená s milovanou osobou :)
Mne osobne príde veľmi romantická zaľúbená sms, prvé vyznanie lásky, drahý s kvetmi v rukách v deň mojich narodenín, šibalský úsmev na jeho tvári, letmé dotyky, tanec, bozkávanie samozrejme :D už len jeho prítomnosť v človeku vyvoláva krásne romantické pocity :) no tak zaľúbenci, mám pravdu? :D
Napísať odpoveď