Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
serus tak dneska mi dal niekto ban na hojkackom serveri za "nadavanie" aj ked nechapem ako som mohol nadavat ked je tam cenzura (ktora nechapem naco tam je... hraju tam tehotne zeny alebo co ze im moze napisane slovo este bez diakritiky tazko ublizit?)... dostal som ban a to ze vraj nadavam a nechcem sa poucit... a to rpet olebo som napisal pi a normalne takto jak citate a za toto som dostal ban? navrhujem zrusit toho admina co mi dal ten ban z adminackeho teamu a poslat ho do ciny kde este stale vlasdne pre neho dokonaly rezim komunizmus kde funguje jeho oblubena cenzura a utlacanie a neni sloboda prejavu... neviem ale pripada mi to uplne nezmyselne aby som za toto "pi a" doostal ban???!!!! je toto normalne?!!! kde to zijeme omg?!!!! to moze byt milion slov a ziadne obchadzanie cenzury alebo neviem coho... chcem sa opytat ci je tento admin psychicky v poriadku???
a a druhe nevidim dovod na cenzuru... deti sa urcite nenaucia nadavat prave z CS
jak mi uvedeny admin napisal
a tiez som nepocul o umrtiach z nadavania alebo reznych ranach a chorobach z toho ze si niekto precital gramaticke nespravne napisanu nadavku... zamyslime sa v akej dobe zijeme... kedysi neboli na ziadnych serveroch cenzury... zrazu niekoho to napadlo (asi nejaku starsiu zenu aelbo muza v pokrocilom veku) a seci davaju cenzury na CSku a opicia sa? znovu sa pytam: na co je ta cenzura dobra? aky ma dovod? ja nevidim ziadny... ked chce mat niekto cenzuru asi sa narodil v nespravnej dobe a kludne sa moze odstahovat do krasnej komunistickej kuby alebo ciny...
a a druhe nevidim dovod na cenzuru... deti sa urcite nenaucia nadavat prave z CS
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
1.) patri to do inej temy
2.) nedostal ci urcite pernament, takze iba cakaj
3.) preco je tam cenzura, je vec adminov, ale ako by to tam vyzeralo, keby kazdy nadava ?
4.) ty sloboda prejavu..si v podstate na verejnosti, ty ked prides do obchodu a zbadas ze rozok nestoji 2 sk ale 3 sk tak zacnes vulgarne ziapat po predavacke ?
2.) nedostal ci urcite pernament, takze iba cakaj
3.) preco je tam cenzura, je vec adminov, ale ako by to tam vyzeralo, keby kazdy nadava ?
4.) ty sloboda prejavu..si v podstate na verejnosti, ty ked prides do obchodu a zbadas ze rozok nestoji 2 sk ale 3 sk tak zacnes vulgarne ziapat po predavacke ?
1. neviem kam to patri sry ale dal som vyhaladat counter strike a toto mi hned padlo do oka
2. nedostal som permanent ale na 1 hodinu... ale tu ide o to za co som ho dsotal... za nic...
3. toto si rad necham vysvetlit ze preco tam je kedze mi to zatial nikto nevedel rozumne odpovedat
4. samozrejme ze po nej nezacnem vrieskat a nadavat jej ze rozky zdrazeli ale ked pridem do obchodu a ona po mne zacne hadzat rozky tak jej asi neico poviem...
2. nedostal som permanent ale na 1 hodinu... ale tu ide o to za co som ho dsotal... za nic...
3. toto si rad necham vysvetlit ze preco tam je kedze mi to zatial nikto nevedel rozumne odpovedat
4. samozrejme ze po nej nezacnem vrieskat a nadavat jej ze rozky zdrazeli ale ked pridem do obchodu a ona po mne zacne hadzat rozky tak jej asi neico poviem...
Jak za nic potom si precitaj pravidla toho serveru urcite tam je napisene ze nemas pnadavat tak potom co riesis nechapemzebrak napísal: 2. nedostal som permanent ale na 1 hodinu... ale tu ide o to za co som ho dsotal... za nic..
-
blazer
Professional
1.) http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... -2835.html
2.) Akoze za nic? Ban za nadavku, ktoru ti cenzura vyfiltruje si urcite nedostal, dostal si ju za obchadzanie cenzury. Tzn ze pises nadavky tak, aby ti ich nevyhviezdickovalo.
3.) Cenzura tam je preto, lebo tam hraju aj deti a pretoze sme tam slusna partia, ktora dodrzuje ako etiketu, tak aj netiketu
2.) Akoze za nic? Ban za nadavku, ktoru ti cenzura vyfiltruje si urcite nedostal, dostal si ju za obchadzanie cenzury. Tzn ze pises nadavky tak, aby ti ich nevyhviezdickovalo.
3.) Cenzura tam je preto, lebo tam hraju aj deti a pretoze sme tam slusna partia, ktora dodrzuje ako etiketu, tak aj netiketu
1. njblazer napísal:1.) http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... -2835.html
2. to neni ziadne obchadzanie cenzury, pi e hovorim aj v beznom zivote napriklad ked nechcem nadavat... a moze tym byt myslene hocico co sa zacina na pi a konci na a, proste nezmysel...
3. deti dnes nadavaju od 5 rokov ked ne menej a rozhodne v 5 rokoch nehraju CSko alebo vedia nadavky aj skor ako vedia citat... ale niektore spravanie hracov sa jednoducho neda okomentovat slusne...
kto sa ta pytal na nazor? ja nie a nezda sa mi ze ani ostatny...G0lDiER_ napísal:To sa neoplati riesit, rovno by som to prepisal na permanent
-
blazer
Professional
Napis do konzoly
a konzola ti odpovie co tam mas nabindovane, nemas tam nahodou quit? Niektore servery a admini binduju zaujimave veci hracom 
Kód: Vybrať všetko
bind oNie, nie, je tam normálne na nákup, aj stihnem tak 2-3 veci kúpiť a potom padne.blazer napísal:Napis do konzoly
a konzola ti odpovie co tam mas nabindovane, nemas tam nahodou quit? Niektore servery a admini binduju zaujimave veci hracomKód: Vybrať všetko
bind o