Tu moje screeny SSemteXXovej najhrozivejšej miestnosti
F.E.A.R. 2: Project Origin
-
demonicius
Novice
pomooooc
potrebujem od vas pomoc.kupil som si original verziu FEAR 2.chcel som to nainstalovat,no naskoci mi ta steam instalacia.vsetko v pohode som preklikal.az vtedy som sa nahneval,ked po hodinke steam instalacie mi chcela zacat instalovat hru z netu.teraz neviem,naco som si kupil original,ked mi tych 12 GB chce stiahnut z netu.mam strasny net,orange na edge.nemam radu.to z cdcka sa ani neda nainstalovat?prosim o pomooooooc....velmi prosim......
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/download.php?id=50191
vosiel som do tej vetracej sachty a na jej konci ked skocim dole tak je konec hry co tam treba spravit?
vosiel som do tej vetracej sachty a na jej konci ked skocim dole tak je konec hry co tam treba spravit?
hmmm...neviem ci som len ja taky divny alebo co
...ale hral hral som tuto hru (aj ked som prvy diel nehral) no ale nejak ma neocarila...take to je nudne....dostal som sa myslim do tretej pasaze aj to len z nudy lebo som nemal co hrat a potom mi kamos omylom prepisal save tak uz sa k tomu asi nevratim 
-
brendnpeto
Medium Expert
Nič tam netreba spraviť... Normálne zoskočíš z tej šachty dole, zabiješ tých čo tam sú a ideš ďalej...standape napísal:http://www.hojko.com/download.php?id=50191
A keď ti to nejde, tak máš pravdepodobne chybu vo hre... Potom skús iný crack, ale odporúčam uložiť save
-
brendnpeto
Medium Expert
-
Thief211
Light Star
Re: F.E.A.R. 2: Project Origin
no vcera som to uz dohral a musim povedat ze dost velka pecka ako bolo aj jednotka s prekvapujucim koncom to som vobec necakal fajne ma to prekvapilo no parada uvidime co bude 3 len aby tam bola alma a dufam ze nebude nejaka babka z nej kedze budem hrat za jej syna no uvidime
este mam otazku mam to kupene a chcel by som si kupit k tomu do DLC cez steam lenze ho tam nemaju a aj ked sa nejako k tomu dopacujem tak mi napise Jejda, promiň! Tato položka není v tuto chvíli k dispozici ve vaší oblasti. neviete ako by som to mohol kupit?
este mam otazku mam to kupene a chcel by som si kupit k tomu do DLC cez steam lenze ho tam nemaju a aj ked sa nejako k tomu dopacujem tak mi napise Jejda, promiň! Tato položka není v tuto chvíli k dispozici ve vaší oblasti. neviete ako by som to mohol kupit?
-
Hiver
Medium Expert
Re: F.E.A.R. 2: Project Origin
G:\fear2setup.r01 ukaze mi chybu pri konci instalacie prosím vas vie niekto co to je ?