naj hra vydana za rok 2008 a najstarsia hra co hravate
naj hra vydana za rok 2008 a najstarsia hra co hravate
aka hra vas dostala do varu vydana v roku 2008 a ktora hra vas este nenudi po rokoch??? 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hh supaplexa mam na mobile teraz
a to sa este pametam ako som to prechadzal levelik po leveliku... inac dost tazke to bolo
na moj vkus 50lvl som spravil a dalej ani prd... ked sa dali preskakovat len 3 lvly to bolo moc malo podla mna
ale mal som save, kde bollo vsetko prejdene.. ma najviac bavili tie levely co boli vsade naokolo diskety a trebalo tak rozmyslat aby sa to nezosypalo na seba.. alebo retazove levely (vela diskiet, ked sa pohnes tak sa to zosype aa musis stihnut pozbierat vsetky "kvetinky" a stihnut do ciela nez tam dojdu skor ako ty tie diskety
)
a co este hravam? toto len na mobile dakedy, ked sa mi zachce
ale take WWP este zahram... worms realtime, OpenTTD (klasikaaa
)
a za rok 2008 ma takeho uchvatilo len crysis: warhead a nwm ci je to 2008 ale stalker (ten druhy nwm jako sa vola cosik ze "sky" ale nwm ake)
tod vsio...
a co este hravam? toto len na mobile dakedy, ked sa mi zachce
a za rok 2008 ma takeho uchvatilo len crysis: warhead a nwm ci je to 2008 ale stalker (ten druhy nwm jako sa vola cosik ze "sky" ale nwm ake)
tod vsio...
Re: naj hra vydana za rok 2008 a najstarsia hra co hravate
Lost: Via Domusmaks napísal:aka hra vas dostala do varu vydana v roku 2008 a ktora hra vas este nenudi po rokoch???