Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Maki dojdi, dones vodarnu, nejaky chleba ti tu najdem 
som sulin a sulinom ostanem, vlastnou blbostou zrejmne nespravim zapocet na matiku ... mozem si za to sam pogratulovat ...
stale dufam v zazrak, ale tie sa deju sporadicky
este trosku hnuty zapocet z elektriky .. ale snad to nejako vydiskutujem zajtra
zajtra Majáles .. yeeees ! ... len aby neprsalo
-
mirak2
Hardcore addict
-
tomaxx_199
Medium Professional
+ konecne stvrtok, piatok volno, 18 volno a cez tyzden nahradny program, dufam, ze budem moct ostat doma
+ brat mi snad da svoj k750i, len mi bude trebat 7 eur na unlock, snad sa rychlo zozenu...
+ ps2 ma celkom chytilo, aj ked ma serie moja telka, je uz stara, trocha blby obraz...
+ 2 z dejepisu, ucitel ma chvalil bla bla.. keby vedel, ze na kazdej pisomke mam spraveny tahak (a aj cela trieda ma odomna
)
+ zajtra sa mozno pojde na chvilu pogrilovat na chatu
- teraz nejak nie su financie, nie su za co kupit cigaretky, ist do mesta...
+ brat mi snad da svoj k750i, len mi bude trebat 7 eur na unlock, snad sa rychlo zozenu...
+ ps2 ma celkom chytilo, aj ked ma serie moja telka, je uz stara, trocha blby obraz...
+ 2 z dejepisu, ucitel ma chvalil bla bla.. keby vedel, ze na kazdej pisomke mam spraveny tahak (a aj cela trieda ma odomna
+ zajtra sa mozno pojde na chvilu pogrilovat na chatu
- teraz nejak nie su financie, nie su za co kupit cigaretky, ist do mesta...
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme na adminov pi*uje dalsi ko*ot co ma 15 rokov a jeho iq nepresahuje dnesny datum.FABi2 napísal:Zakomplexovaný admin & moderátori... To je osadenstvo hojko.com... A samozrejme karma onanisti:D