Ako prežiť v divočine

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: l

Príspevok od používateľa ades »

b-boytommy napísal:to je kto????
to je taky exot, toho si nevsimaj
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

wolodo napísal:isiel by som mozno na daco take, mozno nejaky 2-3 ludia, zobrat jeden stan kazdy len mensi ruksak so spacakom... hmmmm to uz by bola stanovacka--- na kolko chces ist?
ja idem ! :D
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Otazka do plena: Neviete v ktorej casti ultimate survival bear spominal ako jeden jeho kamarat si zasival nohavice vnatou aloe very alebo ako si s nou hojil rany ?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

IkemeR napísal:ja idem ! :D
heh a odkial si?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

My ked by sme boli na dovolenke v kanade tak by bola sranda isly by sme kempovat a mame prislo zle tak zostala na hoteli a isel som iba ja a otec
po ceste som niekde z vacku vytrusil zapalky a nozik no to bola prdel 2 dni v divocine 16km od mesta v horach no kamenom sme drtily piliny Tud na ohen a zaaloval som snurkou na topanky zaviazanou o palicu ohen trenim :) to bola sranda :D
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Neviem ci sa to tu pisalo,nechcelo sa mi pozerat.Pozeraj na Discovery dokument Ultimate survival...mozno sa nieco naucis :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Odporucam prestudovat si knihu SAS-prirucka prezitia, alebo potom AKO PREZIT V EXTREMNYCH PODMIENKACH, tie knihy idu okolo 10 euro, mozno menej, ale SAS je momentalne nedostupna, lebo je perfektna :) Rozpisane je tam komplet vsetko, takze do divociny ti uplne staci ta kniha, ani spacak nemusis brat :D :D :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

autorovi temy prajem vela stastia ist bez nicoho do lesa ;) sice SR je ine ako nejaky amazon ale i tak :) prajem vela stastia...

add2 mal by si aj co to vediet co mozes co nemozes jest napr ake chrobaky ake rastliny atd

add3 bez nicoho to jest ani bez nozika sa asi tazko budes trmacat krajinou takze ten nozik by som odporucal

add4 radsej prve skus ako ti vravel stoporko...nieco nastudovat a potom skusit tak cca 10km od obce...a sam..hm dost rikantne ked to chces po 1x
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa IkemeR »

wolodo napísal:heh a odkial si?
stredne Slovensko (RBK, ZA, ...)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja martin...:D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Kolko noci si stravil pod stanom a kolko dni si stravil na ture?
Ist do "divociny" na blind len podla toho, ze si to videl na DISCOVERY by som neodporucal. Ten chlapik, co to nakruca je byvaly clen nejakej vojenskej jednotky. Vie, co si moze dovolit, ako ma rozlozit sily a ako sa ma spravat v urcitom prostredi.
Vezmi si, ze by si vosiel niekde do lesa, nasiel by sivodu, napil by si sa acely den by si stravil v bolestiach brucha, pretoze voda nebola Xtra pitna.....
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

energy00 napísal:Kolko noci si stravil pod stanom a kolko dni si stravil na ture?
Ist do "divociny" na blind len podla toho, ze si to videl na DISCOVERY by som neodporucal. Ten chlapik, co to nakruca je byvaly clen nejakej vojenskej jednotky. Vie, co si moze dovolit, ako ma rozlozit sily a ako sa ma spravat v urcitom prostredi.
Vezmi si, ze by si vosiel niekde do lesa, nasiel by sivodu, napil by si sa acely den by si stravil v bolestiach brucha, pretoze voda nebola Xtra pitna.....
Ale aj s tym, ze na zaciatku je napisane, ze pri naznaku nebezpecenstva je v pohotovosti pomoc, ktoru on mat nebude :)
b-boytommy
Amateur
Amateur

xD

Príspevok od používateľa b-boytommy »

kaslem na to racej pockam do 18tky
Napísať odpoveď