Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
inac, to aj mna napadlo, cisto hypoteticky, keby som ku beznemu objemovemu treningu pridal spalovac tuku co by nasledovalo? prehnalo by ma a nic viac, alebo ? kedze ak som dobre pochopil spalovace menia cukry na glykogen-svalovu energiu, nie na tuky, teda by som mal po telesnej stranke fungovat normalne, stym, ze by som zacal spalovat tuky na energiu potrebnu ku fungovaniu tela...nie?
p.s. nechcem to skusat, ale cisto hypoteticky, ked nic ine, ak hovorim hluposti aspon si to ujasnim
p.s. nechcem to skusat, ale cisto hypoteticky, ked nic ine, ak hovorim hluposti aspon si to ujasnim
nejde o trening, ide o stravu..takze ked das k 'beznemu objemovemu treningu' spalovac a budes zrat vela, neschudnes..ani ta neprezenie, mozno ta to nakopne, ale to si daj radsej kavu ako minat peniaze za drahe spalovace..
ked budes zrat menej a budes v kalorickom deficite, schudnes aj pri tom tvojom 'beznom objemovom trneinug', ale pre svaly neni dobre ist objemovy trneing ked si v deficite, budes ich palit..
spekulovanie o chudnuti a naberani zaroven je bezvysledne, tak to proste nefunguje(pokial nieje colvek na AS)..
//a te spalovace funguju inak ako si myslis, dostuduj si
ked budes zrat menej a budes v kalorickom deficite, schudnes aj pri tom tvojom 'beznom objemovom trneinug', ale pre svaly neni dobre ist objemovy trneing ked si v deficite, budes ich palit..
spekulovanie o chudnuti a naberani zaroven je bezvysledne, tak to proste nefunguje(pokial nieje colvek na AS)..
http://www.kulturistika.sk/index_go.html len si to treba najst...
dik, a co pripravok HMB ? slubuje anabolicky ucinok a zaroven vyrysovanie, teda spalenie tuku, je to mozne alebo len blabol?marcus-16 napísal:nejde o trening, ide o stravu..takze ked das k 'beznemu objemovemu treningu' spalovac a budes zrat vela, neschudnes..ani ta neprezenie, mozno ta to nakopne, ale to si daj radsej kavu ako minat peniaze za drahe spalovace..
http://www.aminomax.cz/hmb.php
mohli by ste mi poradiť nejaky protein nech je tam dosť bielkovín kedže do každodennej stravy nejakých 140g bielkovýn nemám šancu dostať (kvoli financiam a aj iný veciam) a nech je tam pridaný aj nejaky spalovač tuku teda no všimol som si že pri niektorých proteinoch bolo písane že posoby na rast svalovej hmoty a spalovanie tuku . prípade nejaký gainer ktomu
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
si odporujes kedze chces schudnut a gainer je o sacharidoch ale tak ked chces naberat svalstvo a chudnut tak kvalitny protak, vyvazena kvalitna stra a 2-3 krat tyzdene nejaka aerobna aktivitaZaxman napísal:mohli by ste mi poradiť nejaky protein nech je tam dosť bielkovín kedže do každodennej stravy nejakých 140g bielkovýn nemám šancu dostať (kvoli financiam a aj iný veciam) a nech je tam pridaný aj nejaky spalovač tuku teda no všimol som si že pri niektorých proteinoch bolo písane že posoby na rast svalovej hmoty a spalovanie tuku . prípade nejaký gainer ktomu
Preco 140g? Preco nie 134g?Zaxman napísal:mohli by ste mi poradiť nejaky protein nech je tam dosť bielkovín kedže do každodennej stravy nejakých 140g bielkovýn nemám šancu dostať (kvoli financiam a aj iný veciam) a nech je tam pridaný aj nejaky spalovač tuku teda no všimol som si že pri niektorých proteinoch bolo písane že posoby na rast svalovej hmoty a spalovanie tuku . prípade nejaký gainer ktomu
Poviem tu nieco co asi bude prispevok roku v teme posilovanie. Proteinami a gaienermi nenaberem svalovu hmotu a spalovacmi neschudnem. Bodka.
Robit naberanie a chudnutuie naraz patri snad len do rise divou takze tuto moznost by si mal opustit co najrychlejsie.
Takze ked chcem naberat budem cvicit objemovi trening a vela jest. Kedze sme obycajny pracujuci resp studujuci ludia ktori nemaju az tak velke moznosti pri vybere stravi tak si nebudem pocitat pri kazdom jedle kolko to ma gramov bielkovin tukov a sacharidou a potom ze este kolko gramov bielkovin musim zjest aby som mal presne tych 140,8g. Nie. To je realne iba ked doma nic nerobim a cvicim a este mi aj niekto plati za zradlo. Takze jedine co budem pocitat su kalorie (popripade mnozstvo tuku v danom jedle, aby sme samozrejme v ramci vysokeho prijmu kalorii nezrali slaninu s cokoladou a k tomu masne chleba) a ich prijem a vydaj.
Ked chcem chudnut tak zerem menej a dam si dietu, to je 90% uspechu, aerobna aktivita je 9% uspechu a spalovac je asi 1% uspechu.
Existuje aj ta stredna cesta resp stravovanie ala muscle fitness a to je jest vela casto ale nizkotucne somariny a toto stravovanie sa opat rovna pocitanie bielkovin sacharidov tukov. A co je nahorsie natom vsetkom ani chudnutie ani naberanie nepojde na 100%. Preto lebo bud mi bude vaha stagnovat, alebo budem naberat velmi pomaly aj s nejakym tukom, alebo budem chudnut velmi pomaly aj s nejakymi svalmi.
//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 9:42 )
To zalezi ako chces vyzerat. Ta vaha mi skorej pride taka obycajna proste akurat. Ale ked je niekto svalnaty tak na vahe (na cislach) to vyzera skor ako nadvaha, lenze samozrejme neni. Takze ak by si vazil povedzme 100kg cistej svalovej hmoty pri danej vyske, myslm si ze by sa nikto nestazoval.Vigor napísal:Tak ma napadlo, ak mam cca 179cm a 79-80 kg, asi uz nejako extra naberat nepotrebujem, vsakze?
Resp. chcem po skuskach konecne pravidelnejsie zacat navstevova posilku, tak som sa chcel spytat, ze by som sa zrejme mal zameriavat skor na to rysovanie s mojimi proporciami nie?
-
Vigor
King
kali ok, dam na Teba. Este sa popytam priamo v posilke prip. kamarata co chodieva cvicit.
Ako chcem vyzerat? No nechcem ist do ziadnych extremov alebo ako to nazvat, hlavne sa lepsie citit, hlavne spevnit si to telo. Cize mojim cielom nie je extra velke svlastvo, ale skor pekne vyrysovana, pevna postava. Ale zas mas pravdu, ze vaha je zavadzajuca, cize zrejme este nieco nabrat by mi isto neuskodilo.
Ako chcem vyzerat? No nechcem ist do ziadnych extremov alebo ako to nazvat, hlavne sa lepsie citit, hlavne spevnit si to telo. Cize mojim cielom nie je extra velke svlastvo, ale skor pekne vyrysovana, pevna postava. Ale zas mas pravdu, ze vaha je zavadzajuca, cize zrejme este nieco nabrat by mi isto neuskodilo.
Vigor, to ti mame mi povedat ci mas chudnut ci naberat?ak si doteraz necvicil(alebo inak aktivne nesportoval), tak aj 80kg na 180cm je celkom dost, viem z vlastnej skusenosti..ale len ty sam sa vidis v zrkadle a vies usudit, ci chces byt vacsi, mensi alebo svalnatejsi.....
ja by som prve mesiace cvicenia(pokial niesi tlstoch) stravu neskrtil, je to ten najlepsi cas na nabratie, uz nikdy v zivote nenaberes tolko svalov za tak kratku dobu ako prvych par mesiacov cvicenia
kali520, no svojim sposobom pravda, kondicakovi ktoremu o nic nejde staci by ocko kontrolovat kalorie a snazit sa jest cistejsie, ale ak chces byt lepsi ako priemer, ktory kazodenne navsevuje posilku, tak zalezi aj akou formou kalorie prijmes..
ja by som prve mesiace cvicenia(pokial niesi tlstoch) stravu neskrtil, je to ten najlepsi cas na nabratie, uz nikdy v zivote nenaberes tolko svalov za tak kratku dobu ako prvych par mesiacov cvicenia
kali520, no svojim sposobom pravda, kondicakovi ktoremu o nic nejde staci by ocko kontrolovat kalorie a snazit sa jest cistejsie, ale ak chces byt lepsi ako priemer, ktory kazodenne navsevuje posilku, tak zalezi aj akou formou kalorie prijmes..
Tak potom malo jes. Staci si dat dva olomouske syry a uz mas prijem bielkovin 60g.Zaxaman napísal:ved tak na moju váhu je tích 140g na deň ja zjem denne možno 60-80g takže tak
A je rozdiel jest kazdy den slaninu s cokoladou a normalne jedla s vyvazenou nutricnou hodnotou.Zaxaman napísal:a to čo vraviš že proteinom nenaberem váhu iba musi vela jesť je podla mňa pravda lenže je rozdiel nabrať 5kg tuku a 5kg svalovej hmoty aspon pre mňa
-
MaSterS
Light Expert
16r,vyska cca 180cm, vaha necelych 60kg
potreboval by som trosku pribrat (min 3-5kg) a aj zmohutniet, dost ludi mi vravi ze som chudy...som sportovec, mam dost treningov do tyzdna (florbal) a sem-tam navstivim aj posilku (1-2krat do tyzdna) chodim este na bike, niekedy klikujem+brusaky..proste sportovat viem...,ale chcel by som trosku pribrat na svaloch, vymakat hrudnik, brucho a tak..vsetci mi vravia nech len jem, jem a cvicim..ale mne to naozaj nepomaha...preto sa chcem opytat ci je v mojom pripade dobre kupit si nejake tie prasky na objem a pod (prepacte ze neviem ako sa to presne vola,ale naozaj som v tomto laik..) a ak ano, tak kolko,coho..a co by ma to asi stalo v €...
vopred dakujem za odpovede
potreboval by som trosku pribrat (min 3-5kg) a aj zmohutniet, dost ludi mi vravi ze som chudy...som sportovec, mam dost treningov do tyzdna (florbal) a sem-tam navstivim aj posilku (1-2krat do tyzdna) chodim este na bike, niekedy klikujem+brusaky..proste sportovat viem...,ale chcel by som trosku pribrat na svaloch, vymakat hrudnik, brucho a tak..vsetci mi vravia nech len jem, jem a cvicim..ale mne to naozaj nepomaha...preto sa chcem opytat ci je v mojom pripade dobre kupit si nejake tie prasky na objem a pod (prepacte ze neviem ako sa to presne vola,ale naozaj som v tomto laik..) a ak ano, tak kolko,coho..a co by ma to asi stalo v €...
vopred dakujem za odpovede