WIFI router

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
MilionarX
Novice
Novice

WIFI router

Príspevok od používateľa MilionarX »

Potreboval bi som poradit.Kupil som si wifi router BELKIN G ,a mam siet antik,zabezpečil som ho heslom aj menom,ale od začiatku v sieti antik mi ho vypina asi po minute z wifi,a neviem ako sa sa klonuje MAC adresa.Vošiel som aj do nastavenia routra,a nedary sa mi to nastavit.Vsetko si to musym prekladat bo neni to nastavenie v slov.jazyku.Potreboval bi som važne pomôct s tim.Poradte mi.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Musis to mat medzi DHCP, najlepsie bolo keby si sem hodil screen alebo napisal konkretnejsi model Wifi-ni :)
MilionarX
Novice
Novice

Wifi router

Príspevok od používateľa MilionarX »

Je to Belkin wireless G Router model F5D7230-4 .Neviem to rozbehat bo stale ma približne po dvoch minutach vyhodi aj ked som kablom napojeny,a takisto cez Wifi.Už ma to normalne odradza davat dokopi.Už sa mi naisto zda že je vadny router,bo nedava potom žiadnu odozvu.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Re: WIFI router

Príspevok od používateľa Acer01 »

Trosku ozivim tento topic,... chcem sa hlavne opytat kto ma Antik a wifi router na ako kanali pracuje jeho siet???
Ide o to,ze ak som pripojeny ci cez NB,alebo telefon (N97,E90,E52 atd) tak icq mi odpoji skoro kazdu chvilu a co sa tyka nacitavanie web stranok tak prvu a druhu stranku nacita behom sekundy a ostatne uz nacitava strasne dlhu dobu ze niekedy musim dat refresh stranky alebo sa na to vybodnut a ist na net cez PC....
Router mam Dlink DI-524, klasicke zabezpecenie siete, WPA-PSK,ziadna filtrovanie MAC adries atd...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Zisti si programom InSSIDer, na akych kanaloch bezia siete v tvojom okoli a nastav svoju siet tak, aby sa s tymi existujucimi co najmenej prekryvala ;)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Mek som som mal nainstalovany iny program nejak sa volal Netgar alebo nieco podobne... naslo mi 7 sieti a vsetky bezali na 11,6, heh
Tak som svoju nastavil na kanal 2, na nb uz ICQ neodpaja ide vsetko super ale na telefone odpaja icq skoro stale... :( :( :(
Napísať odpoveď