Pravdy o dnesnych zenach...
-
Začiatok Konca
Professional
150. Ak sa na Vás dievča(priateľka) nahnevá... treba spraviť niečo, aby nahnevaná nebola. No ani jedna z mojich kamarátok mi nevedela povedať, čo to niečo je... zopakovali, nech spraví niečo...
(toto som sa pýtal v jednej triede, keď som bol len ja a päť spolužiačiek.. povedali mi to takto všetky... Keď som toto poslal priateľke, skôr ako som to sem dal... tak mi napísala "slubit a naucit sa prestat robit tu chybu ,za ktoru sa na teba hneva".. takže to jednoducho zovšeobecňovať asi nemá zmysel...
)
(toto som sa pýtal v jednej triede, keď som bol len ja a päť spolužiačiek.. povedali mi to takto všetky... Keď som toto poslal priateľke, skôr ako som to sem dal... tak mi napísala "slubit a naucit sa prestat robit tu chybu ,za ktoru sa na teba hneva".. takže to jednoducho zovšeobecňovať asi nemá zmysel...
-
Krueger98x
Amateur
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
165-varianta b): Ženy sú ako skúšky na vysokej škole. Raz to posereš a už si najväčší debil...
166. Nikdy si o sebe moc nenamyslaj! Kasli na zensku co ma v hlave nas.ane....ale zase... kto by chcel zensku co ma namiesto p.ce kalkulacku
167. Zeny su zeny
168. Zeny su, boli a urcite budu
a este ma napadlo take trosku hlupe,ale je to brutalna pravda,ze:
169.Zena je ako prd. Nesmiete na nu tlacit, lebo sa zlakne a schova sa
170. Keď chlap flirtuje,dáva tym najavo že by sa rád páril. Keď flirtuje žena,chce byť obdarovaná najdrahšími drinkami a následne si užije so svojím priateľom alebo s nikým
166. Nikdy si o sebe moc nenamyslaj! Kasli na zensku co ma v hlave nas.ane....ale zase... kto by chcel zensku co ma namiesto p.ce kalkulacku
167. Zeny su zeny
168. Zeny su, boli a urcite budu
a este ma napadlo take trosku hlupe,ale je to brutalna pravda,ze:
169.Zena je ako prd. Nesmiete na nu tlacit, lebo sa zlakne a schova sa
170. Keď chlap flirtuje,dáva tym najavo že by sa rád páril. Keď flirtuje žena,chce byť obdarovaná najdrahšími drinkami a následne si užije so svojím priateľom alebo s nikým