1. doma na routri mam nastavene wpa-psk sifrovanie tkip. Notebook sa pripoji bez problemov, ale omnia ani za svet, pise iba ze pripojuji a stale len pisalo ze pripojuji a nist. nepripojilo. Takze musel som router nastavit na WEP 64bit.-10miestne heslo som nastavil a teraz to ide
2.preto sa pytam na to wpa, lebo v skole mame wifi zadara a tam je nastavenie wpa-tkip, alebo wpa2-aes, technik ktory to vytvaral, tak kazdemu musel vyrobit meno, heslo a certifikat. takze certifikat som vlozil to moje uloziste, spustil a napisalo ze nainstalovalo jeden alebo viac certifikatov. zatial vsetko fajn, ale! pri pripojovani som nastavil aby citalo z certifikatov, potom vypytalo heslo ktore technik vytvaral, aj heslo aj domenu, zadal som a stale pisalo ze pripojuje se. a zas nic nepripojilo.
pytam sa preto, lebo robil nekto skusku na WM6 a slo to fajn. len OMNIA ma WM6.1 takze tiez by to malo ist. a nejde
Priatelka ma MIO p560 - WM6 a jej to tiez nejde, tak nevjem ci je problem sa napojit na to nastavenie siete:((
a pritom certifikaty mame, takze fakt nevjem co dalej
technik mi ete poslal navod ako to urobil na svoju Nokiu n95(musel ten certifikat importovat do IE, potom vyexportovat a vzniklo mu neco co malo koncovku .pfx a to potom vlozil do mobilu, tak nevjem ci mam urobit to iste, lebo n95 ma symbian, takze nevjem ci to bude tak isto fungovat ako na WM
dakujem za kazdu radu