čaute potrebujem nejaký mobil mam na výber Iphone 3G alebo tak poprosim niečo podobne Iphone mi pride ako genialna vec ludia niektory hovoria že je na prd ale to si nemyslim mam sice 11 ale nie som debil čo potrebuje Bluetooth a posielat a natačat videa a jail break neni problem
tak mas jedenast a mas viacej rozumu ako niektori omnoho starsi Ja som sice v jedenastich telefon nemal ale som si isty ze iphone bude bohate splnat tvoje poziadavky, pokial ho budes vediet ovladat.
Ďakujem si milý bude stačit fakt ja také veci ako bluetooth nepotrebujem aj tak v lete vide soft 3.0 takže aj bluetooth a natačanie a dalej bude fungovať ja nie som taky proste mi to stačí tak že sme idem von skočím na ICQ alebo tak proste Wifi alebo 3G ale wifi mam doma a 3G nepotrebujem hovadina vieš nie som idiot kamarát ma taxi 4 v 3GP a aj tak v 3GP by som to nekukal a že chcel by som to tak mi to pošli cez bluetooth netreba a keď chcem pesničku tak proste jailbreaknem Iphone a dam aplikaciu na pozeranie youtube a tak nie som Skusenosti s Pc mam velmi dobre aj viem robit vela veci nevychvalujem sa tým proste mne Iphone 3G sedi ako vstavaný do Ruky
Naco je tato tema,ked uz mas vybrate ?
Neuvadzas ani konkretny cenovy limit,cize tazko poradit... a interpunkcne znamienka nejestvuju len tak na okrasu... asi nevies,kde ich treba pisat, preto ich nedavas...ze jo ?