nemyl si pojmi MB/s s MbitAsus_ napísal:1.T-COMU stoji 600sk 2mb/s dynamicka IP
2.Wimax 1MB/s Dynamicka ip 590sk
Internet s dynamickou IP
viem niekedy max 300kb/s ale niekedy sa to pise že kolko to ma byť internetove pripojenie MBPS a prenosova rychlosť MB/s
//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 19:17 )
Tomax fakt neviem lebo ja mam mensi problem že oni su z pieštan a vieš router mam na streche smerovač a odtial ide kablom do pc a v tej skrinke je WIFI router
Tomax fakt neviem lebo ja mam mensi problem že oni su z pieštan a vieš router mam na streche smerovač a odtial ide kablom do pc a v tej skrinke je WIFI router
-
tomaxx_199
Medium Professional
//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 19:18 )
noa to mam aj jaAsus_ napísal:viem niekedy max 300kb/s ale niekedy sa to pise že kolko to ma byť internetove pripojenie MBPS a prenosova rychlosť MB/s
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja ne ani mi ju velmi netreba. ja viem naco ti ju treba na stahovanie z rapidshare. ale asi mi to ani nepojde.Asus_ napísal:tomaxx a ty máš dynamickú IP?
Tomaxx mame ten T-COm a wimax a salamon a ešte niečo ale stačila by Dynamická ip viac dovodov
1.Sestra pozera nejaky serial na nete cez megavideo 72 minut pozerania musi cakat potom 72 minut
2. Rapid Share
3. Hram priklad Gta sa Mp niekedy a urazil som akože admina že si shit nevieš strielat a rok ban čo to je preto chcem dynamicku Ip a ešte iné dovody
1.Sestra pozera nejaky serial na nete cez megavideo 72 minut pozerania musi cakat potom 72 minut
2. Rapid Share
3. Hram priklad Gta sa Mp niekedy a urazil som akože admina že si shit nevieš strielat a rok ban čo to je preto chcem dynamicku Ip a ešte iné dovody
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
akoze ako mam stahovat z rapidu bez 15min cakania ked mam dynamicku IP ja som to skusal a nejde mi toAsus_ napísal:Tomaxx mame ten T-COm a wimax a salamon a ešte niečo ale stačila by Dynamická ip viac dovodov
2. Rapid Share
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pozor, dynamicka IP neznamena, ze restartnes router, modem a mas zmenenu IPDAMON88 napísal:akoze ako mam stahovat z rapidu bez 15min cakania ked mam dynamicku IP ja som to skusal a nejde mi toale skusim este
-
tomaxx_199
Medium Professional
stahni jeden subor ked dostahujes odpoj a zase pripoj router zmeni sa ti ip a daj stahovat dalsi subor a ked dostahujes tak zase odpoj a pripoj alebo mas naozaj dynamicku ip?DAMON88 napísal:ja viem a ako to teda zmenim ??
//autoeditácia príspevku ( 09 May 2009, 10:14 )
tak sa pozri po internetoch teraz su vseliake reklamy a su lacneAsus_ napísal:Tomaxx mame ten T-COm a wimax a salamon a ešte niečo ale stačila by Dynamická ip viac dovodov
2. Rapid Share