Dobrý Mobil s wifi velký dotykový display

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

to je jedno
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

OT
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

vypadá dobre ale moc sa mi nezdá Symbian dosť ma prd už u N73 to bolo teda cítiť
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

no tam ich je vela tak si vyberaj. a ked chces precitaj si recenzie na www.mobilmania.sk
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja tiez zhanam nieco podobne ako ty, a dospel som k nazoru, ze najlepsia volba pre mna bude asi bud Nokia 5800 XpressMusic, alebo SE C905. V orange zevraj maju tu nokiu tak akby sa mi nejak extra lubila tak zoberem nokiu ak nie tak C905 a co sa tyka Nokie N95 do toho by som nesiel ,a Samsung Omnia tiez nie, mobil zamrza a ma slaby prijem wifi signalu, tj. vyhlada manej wifin s horsim signalom ako ostatne mobily, Iphone bude tiez dobra volba ale pre mna nie, ja potrebujem nieco co ma minimalne 3.2mpx fotak lebo ho chcem vyuzivat aj na fotenie

//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 23:14 )
tu som nasiel jeden maly clanok oplati sa citat cele
http://www.birdz.sk/webka/kosmiklove/bl ... gspot.html
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- nechcem byt nejaky skeptik ale :

- tvrdenie ze Symbian je dost na prd mi pride ako smiesne ... osobne mam radsej WM ale ani symbian nieje na zahodenie ... vzdy je to podla mna lepsia volba ako uzatvoreny system vyrobcu

- s telefonmi vela nenafotite , aby som to upresnil nafotite ale len v dobrych svetelnych podmienkach ... mal som moznost sa trosku pobavit s Samsung Ultra Touch ktory ma 8MPx ale neda sa povedat ze by som bol nejako spokojny s tym ako za sera foti ... proste lacny digital odfoti lepsie ...

- neviem skadial mas ze nejaky telefon zamrza ... obcas sa to moze stat ... moja 6120c obcas tiez zamrzne ale je to asi tak raz za 2 mesiace a to v nej mam par softov a vyuzivam ju dost aktivne

- pri telefone tohto zamerania nevyuzivat mobilny internet je hriech ... uz davno som rozmyslal ze by som nieco podobne zohnal pre svoju potrebu aj ja a aj preto ze som sa zbavil mojho PDAcka ... no mesacny poplatok co bol za net v mobile bol vysoky a boli nizsie kvoty na prenesene data ... dnes sa da za 1GB zaplatit normalna suma k pausalu co je velmi dobre a preto rozmyslam o tom v tomto case intenzivnejsie ... takze v tomto pripade dost odpada cele wifi ... co je tiez vcelku dobre kedze sa s tym nemusim bavit a nemusi sa pozerat kde je freewifi (dnes uz je to vcelku dobre pokryte ale stale to nieje ono :D)

- N95 by som vylucil preto ze nema dotykovy displey , 5800 by som asi nebral z dovodu ze je to prvy pocin nokie na trhu ... osobne by som sa pozeral po HTC ... ale v tvojom pripade asi bude najlepsia volba Iphone - aj ked ho osobne s dovod toho ze mi pride obpozerany a chybaju mi funckie no to je subjektivna zalezitost ... zohnaj do toho nejaky net s 1Gb dat a nemas problem s nicim .... :D
Napísať odpoveď