Playstation 2 - NTSC vs. PAL+NHL pre dvoch+vymena krytu DVD
Playstation 2 - NTSC vs. PAL+NHL pre dvoch+vymena krytu DVD
caute, mam otazku. mam ps2 s chipom, fat. na lamkach su niektore hry, ktore chcem a aj na torrentoch (jednu uz taham). chcem sa opytat, ci mi tam pojdu aj hry, ktore maju za nazvom NTSC? to je vsetko. dakujem, k+ ista...
no mne ju asi tak o dve hodky stiahne, ale neni tam pisane, ci je to NTSC, no na lamkach su take... tak uvidim, stahujem undercover, asi zajtra napisem, ci to ide ci nie.
//este taka otazka, da sa hrat nhl 07 s dvoma joystickmy? myslim, ze ja by som s jednym ovladal svoj tym a kamos s druhym svoj tym.. ak ano, ako? popripade ktora verzia to podporuje? 09 napr.? dakujem..
//este taka otazka, da sa hrat nhl 07 s dvoma joystickmy? myslim, ze ja by som s jednym ovladal svoj tym a kamos s druhym svoj tym.. ak ano, ako? popripade ktora verzia to podporuje? 09 napr.? dakujem..
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
určite sa to dá ja doteraz parím s bratom 07 a stále ma neomrzela a z toho som raz vyhral celú NHL s Atlantou a to som dal s Hossom asi 180 bodov!!!2Pacaveli napísal:no mne ju asi tak o dve hodky stiahne, ale neni tam pisane, ci je to NTSC, no na lamkach su take... tak uvidim, stahujem undercover, asi zajtra napisem, ci to ide ci nie.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no lebo v nhl sa vyuzivaju aj tie dve analogove packy2Pacaveli napísal:uz to frcalo paradne, ale nhl ide len s joyom z PS2, teken 5 siel napr. aj s 1![]()
btw.. poradte nejake dobre hry, ale fakt dobre, ziadne pi*ov***... dik
http://www.mgforums.com/forums/showthread.php?t=38554
ked spravne kukam, vyzera to tak, ze toto je ono, vyzera to jednoducho.. ked to bude aktualne, napisem, ako som dopadol.. a co to vlastne robi???
ked spravne kukam, vyzera to tak, ze toto je ono, vyzera to jednoducho.. ked to bude aktualne, napisem, ako som dopadol.. a co to vlastne robi???
to downhill by mohlo byt dobre.. skoda tej grafiky.. uz taham god of war 2
dufam ze to potom patchi bude slapat ok.. takze kryt sa kupit neda? a mechanika co moze stat? inac, ten chip co tam je, to sa montuje kde? do mechaniky, ci inde? (sorry, v tomto smere som blby..)
//autoeditácia príspevku ( 09 May 2009, 15:18 )
dalsia otazka: sestrin manzel mi zajtra donesie cistiace cd do mechaniky... teraz mi mechanika sice bere vsetky dvd co napalim, ale nemozu byt poksriabane, vadia aj male skrabanceky niekedy, alebo prach.. myslite, ze to cistiace cd trocha pomoze? uz ste to skusali? dik.
//autoeditácia príspevku ( 09 May 2009, 15:18 )
dalsia otazka: sestrin manzel mi zajtra donesie cistiace cd do mechaniky... teraz mi mechanika sice bere vsetky dvd co napalim, ale nemozu byt poksriabane, vadia aj male skrabanceky niekedy, alebo prach.. myslite, ze to cistiace cd trocha pomoze? uz ste to skusali? dik.
Tak si sosni God of War 2 USA PS2DVD5 PROPER-KuDoS2Pacaveli napísal:dik, tie hry ceknem.. a chcem sa opytat, PS2 cita aj dvojvrstvove dvdcka??? lebo by som chcel potiahnut hru God of War 2 a ta je na dvojvrstvovom, tak aby som nekupoval potom zbytocne alebo co...