kedze som vlastnikom xperie, tak aj ja citim potrebu poskytnut skusenosti po 4 mesacnom uzivani tohto telefonu
v podstate mozem plne suhlasit s dunlopom - aj napriek tomu, ze som fanusikom podobnych highendov, mal som spociatku problemy s prechodom z hlupych telefonov, symbianov apod. na windows mobile, co mi aj prvy tyzden vyrazne komplikovalo aj zakladne ukony ( napr som zozaciatku asi 2minuty hladal kde sa na tom vytacaju cisla

), co sa avsak po par dnoch zmenilo a uplne som si nan zvykol...
co sa tyka reproduktoru, tak ten je naozaj osadeny na vylozene blbom mieste a absolutne neovplyva akoukolvek kvalitou ani hlasitostou, comu znacne napomaha aj nepritomnost ekvalizeru, ci uz vo WM playeri alebo panelovom prehravaci... nizka hlasitost aj nepritomnost ekvalizeru sa da samozrejme kompenzovat instalaciou pluginov a prehravacov, po ktorej sa zvuk vyrazne lepsi, ale pri zvyseni hlasitosti nad predom definovanu mieru je pocut z reproduktoru jasny, ostry a neprijemny sum...
je pravdou, ze pri kupe podobneho typu telefonu je potrebne sa zmierit s faktom, ze predinstalovane aplikacie su v podstate nepouzitelne, a je potrebne ich ihned nahradit... napriklad na prehliadanie webu odporucam iris browser, ktory vyrazne predcil explorer, operu a vsetko ostatne...
displej absolutna spokojnost, dovolim si povedat, ze som este nikdy nic podobne nevidel, hlavne pri prehravani filmov v plnom rozliseni
s kvalitou fotoaparatu som takisto nadmieru spokojny, teda az do momentu ,kedy nedojde na rychle podrobnejsie nastavenia, kedy sa stava dotykovy displej skor obtiazou... fotit momentky neodporucam
ovladanie telefonu stylusom je pohodlne, co nemozno povedat o takzvanom touchpade s ktorym som sa doteraz neztotoznil a nedokazem s nim cokolvek presne ovladat... co sa tyka tlacitok, tak mi to pripada ze su viac menej len na okrasu, ale telefon sa s nimi ovlada lepsie ako s touchpadom... po mesiaci mozete na stylus uplne zabudnut a s prehladom budete vsetko ovladat prstom
gps ma milo prekvapilo, po instalacii iGo8 mozem potvrdit, ze lepsie gps som v ruke este nedrzal
velkost optimalna, drzanie skvele, vaha neobtazuje... kryty sice nepraskaju, ale farba zo zadneho krytu lezie dole pomerne rychlo
to je mala reakcia na predchadzajuce prispevky, ak bude mat ktokolvek akekolvek otazky tak piste, budem temu pozorovat...