// jop a ešte som sa niečo chcel spýtať , keď na Skype/VNT/TS voláme s kamošom a trocha by ma navigoval náhodou bude zle ?
// Jj ja len tak ale samozrejme som nemyslel také že teraz sa otoč doľava a tam ti beží T
to nielen ze neni fer vo vsetkych ligach je zakazane vuzivat chyby v texturach to znamana ticha bomba + nazeranie po pod predmety, vyhadzovanie cez podlahu atd atdPepoJr. napísal:par pravidiel mas spisanych na uvodnej obrazovke, ked sa prihlasis na server, ale je tam len take, ze necheatovat, nenadavat, a taketo veci (cize ziadne spisane pravidla)...s tichou bombou...u mna osobne dostanes napomenutie, lebo podla mna je nefer, ked niekto pride na na plantovisko, nic nepocuje, tak uteka na druhe...ak by si ju dal do krabice tak ta najprv upozornim, ak to zopakujes uvidime sa az na dalsi den
VT/TS/Skype ti nikto nemoze zakazat, ale tiez to ber tak, ze tato hra sa nehra s navodom
a vyhadzovat sa mozes, kde chces, ak tam ovsem nebudes cele kolo kempit
vsak skus to urobit na ponoramixe uvidis co sa staneFilipito napísal:na servery na ktorom som admin ja tak sa ticha bomba normalne berie, vies vies nasiel si "bug" tvoja vyhoda![]()
mimochodom pepo ty si admin na hojko servery?