nnejde stranka

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
crank139
Medium Star
Medium Star

nnejde stranka

Príspevok od používateľa crank139 »

zdar kuppil som si stranku no nejako mi nejde nahral som ju cez ftp no aj takk nic treba nieco dorobit ponastavovat atd aj v mysql alebo nieco take?som do toho total lama fakt alebo nemate podrobny navod ako nato?dik
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa meffisto »

skontroluj si, ci mas index v spravnom adresare
Adresar, ktory je urceny pre web by si si mal vediet nastavit cez administraciu tvojho uctu...zalezi na tom, od koho mas webhosting, ale vacsinou je na to administracia cez web

stranky pre zaciatocnikov : http://www.jaknaweb.com
http://www.joomla.org/ - dobry CMS, jednoducha instalacia..
crank139
Medium Star
Medium Star

no hladal som to aj po tych weboch ale nic som tam nenasiel mate tu niekto stranku??lebo ja som to uz nahral cez ftp...no treba este nieco nastavovat v mysql alebo v administracnom panely?ci sa to ma uz samo utomaticky spustit??dik
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

a co ti nejde vlastne? :) kde mas tu stranku umiestnenu? co vsetko si nahraval na server?
crank139
Medium Star
Medium Star

no praveze nic nejde natukam stranku a ukaze ze nenaslo akoby neexistovala...tak nahral som tam to styl stranky ci ako sa to vola..ako si myslel ze kde mam stranku umiestnenu??
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak si ju kupoval, tak bude treba nastaviť dns záznam. Na doménu ti to nastavia v sk-nicu, subdomény si nastavuješ sam cez administráciu (ak to hosting dovoluje). To je však už jedno, postatné je že tieto zmeny sa prejavia až po rozkopírovaní dns súborov z primary dns servera a to môže trvať niekoľko hodín -> výsledok: po zaregistrovaní (kúpení) domény je táto doména ešte niekoľko hodín (až deň) nedostupná aj ak máš na ftp už všetko nahrané. Treba počkať, ak to nepôjde ani zajtra večer tak kontaktuj poskytovatela hostingu a(alebo) registrátora domény
crank139
Medium Star
Medium Star

no mne pise ze zmeny sa prahavia az po 72 hod no ok pockam uvidim diky
Napísať odpoveď