sony GT620U vs GT430U

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kubanec »

Tak to asi budeš chcie t CD mechanikou lebo maš us aj s DVD mechanikou.
Tak popozeram neakeho pioneera a nahodim ti sem linky.
A akože asus uplne zbitočne sem pišeš tie sproeotsti o suboferi nikto nepital radu kde ma dat subofer fakt to sem nepatry :!:
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa osvaldo »

dvd mi zase netreba aj tak viac využívam usb ako cd-mp3
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Čo vraviš na toto ?

Kód: Vybrať všetko

http://www.pioneer.sk/sk/nav/produkty/zabava-do-auta-autoradia/autoradia/deh-p7000ub
Ale stoji aš 7500Sk ale fakt pecka pači sa mi 8)
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

páči až moc ale cena okolo 5000 je tak akurat :D 7500 si teraz nemôžem dovoliť... :?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

zober ten alpine (5340sk) .. bud ten abo 101R (4500sk) alebo 101/Rm tam usetris ece asi 800sk .. a spokojny budes na 100%

btw kubanec.. tu 6000ub uz kolega postol hore.. a tam stala len 5000

tie radia su uplne totozne.. ci uz 6000ub na jednom abo na druhom linku..
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

A na tento vraviš čo ties je pekny ma dialkovi USB šetko čo si pisal že tam chces a aj cena sa mi zda byt primerana 6000Sk a tieš je veľmi pekny 8)

http://www.pioneer.sk/sk/nav/produkty/zabava-do-auta-autoradia/autoradia/deh-p6000ub
Tu ho predavaju:

http://autoradia.heureka.sk/pioneer-deh-p6000ub/
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pri tej 6000ub sa mi páčo asi vsetko. A muju tie alpine za 5300 aj ovládač ?
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Osvaldo moja rada ten pioneer za 6000Sk je fakt super oplati sa investovať neverim ze ked si zohnal 5000Sk že by bol problem ešte 1000Sk zohnať a mat autoradio ako sa patry a je tam aj to čo si žiadal ovladač Usb fakt imidžovka :wink:
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

nemusim zháňať ani tu 1000 lebo hore som poslal príspevok kde je za 5000 :D

http://autoomega.sk/index.php?id_sek=10 ... aradenie=9

ok aj moj favorit to bol a ked teda mi odporúčate pio tak asi som si už vybral...
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

za 5000Sk je taky pioneer? čo som ti poslal l :shock: či misliš tu alpinu ?

//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 20:14 )
JAj ten link tam ešte nebol jak som ti pisal tu spravu 8)
Tak prijemne počuvanie na Pioneerovi :D určite si si vibral dobre.
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

este jedna otázka... ako je riešene prepínanie staníc na tom 6000ub

//autoeditácia príspevku ( 09 May 2009, 11:28 )
aj toto 6000ub má teké isté otváranie ako 6000ub v tomto videu ? toto ma iný display...

Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ano ma to rovnake otvaranie.. ale ked som kukal to video tak twento pio sa mi uplne znepacil.. akoze to velke koleso ktorym sa vsetko ovlada.. tak ono neni plne? ono je na takom vystupku od radia? ako volant? to s ami nepaci.. v podstate je vyuzivany ako joystick.. to by mne nevyhovovalo.. bude to najviac pouzivane tlacitko..urcite by som necel aby to bol joy.. ja by som volil alpine

neviem kde budes s autom jazdit.. ale ked bude mat ten joy vela funkcii co bude mat na 100% lebo v okoolo nie je moc tlacitok tak v meste nenastavis vobec nic..zober si, ze sa s nim da tocit, tukat ako potvrdenie(co ja osobne nenavidim), tukat do stran (4 smery)...mne by to nevyhovovalo.. a co som pocul ten joy je taky neisty, po case rozhegany.. zober alpine.. pekne nabuchane radio, jednoduche ovladanie.. vsimni si, ze vacsina alpine ma rovnake ovladanie..naco vymyslat ked jeden sposob je viac nez dobry.. bez problemov nastavis par tuknutiami vsetko.. a nemusis sa hrabat s koleckom v nastaveniach a to nepocitam kolko krat polozku ktoru ces bud pretocis ..alebo nahodou namiesto otocenia tuknes a podobne...

myslel som vseliake nastavovacky zvuku.. tie na dialkovom nebudu, resp nastavovanie stanic a podobne..nemyslim teraz pridat hlas a podobne..

a aj tak mi pride praktickejsie otocit kolecko .. ako hladat dialkove + hladat tlacitko a par krat potukat.. nikto nevie co moze sposobit taka chvilka nepozornosti...
kubanec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ten pioneer nebude stale ovladat len yoistikom ma to aj ovladač čiže by som sa stale nezaťažoval yoistikom. :wink:
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pozeral som dalsie videá a nemá to rovnaké motorické otváranie...ono to je asi vyššý model alebo čo ale tento p6000ub má klasické vyklápanie

a na ten joy som najprv aj ja kukal ale zase kamarát ho má skoro rok a hovori že si na to strašne zvykol ale že zo začiatku to bola katasrtofa :D

ale ešte stále uvažujem aj nad 101r/rm ale ti su bez dialkového a to je podmienka aby malo dialkové
eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Presne tak, s tým yoistockom je niekedy aj mne hrôza, neviem dokedy vydrží... (mám DEH-50UB), pôvodne som chcel Alpine (9884), ale bolo dosť drahé rádio, no čo už... Ale teraz keby som kupoval, tak by som bral určite Alpine. Čo sa týka zvuku, tak som 100% spokojný s Pio, ale ovládanie, nastavenia a menu je dosť zložité.. Alpine rádia majú výborný zvuk (možno najlepší), tak keď chceš kvalitné rádio, zvuk by mal byť na 1. mieste (nie diaľkové :D ).

A keď budeš počúvať viac rádio, tak musíš vedieť, že Pio má citlivejší a trošku lepší tuner ako Alpine. Alpine oproti Pio má lepšie a jednoduchšie ovládanie a preriedi tvoju MP3 zbierku, lebo "zlé mp3" nebude bohviečo na Alpine počúvať (pod 128 kb/s), voči tým kvalitne urobeným (nad 128-192 kb/s) bude ten rozdiel v zvukovom kvalite doslova šokový a ešte nehovorím o počúvaní audioCD = čistota a kvalita zvuku 100%. Aj takto sa prejavuje nekompromisná zvuková kvalita. 8)

//autoeditácia príspevku ( 09 May 2009, 16:40 )
A ešte niečo :D :D Môžem sa opýtať do akého auta kupuješ rádio a aké sú repráky??? :)
osvaldo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

auto škoda felicia repro vpredu komponentné 16cm Hertz zo sosíkom a vzadu taktiež hertz zatial bez zosiku

to dialkové neni moja osobná podmienka ale to mna až tak nestve radsej kupim daco co sa nerosipe dnes som bol naživo kuknut tie rádia ten pio je imodžovka ale joy ..no neviem... alpine ja rozhodne spolahlivejší čo som kukal... fakt dilama pre mňa..

Majú alpine zabudovaní iso konektor/redukciu na iso ? to som sa nedočítal ani na stánke výrobcu

ja to asi vidím na alpine 102ri aj ked som pôvodne chcel pio ale joy naživo na vystavenom rádiu ma velmi odrádza
Napísať odpoveď