Cinema 4D - Tutorial, help?

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Cinema 4D - Tutorial, help?

Príspevok od používateľa snaque »

Caute...
zacinam s C4D.. a uz dlhsiu dobu sa snazim dopracovat k nejakemu takemuto vysledku (priloha1)...
Nevedel by mi niekto poradit, popripade poskytnut nejaky mensi navod ako sa k niecomu takemu dopracovat? Zatial som na tom nejak takto (priloha2)

Dakujem.
Prílohy
Priloha 2
Priloha 2
Priloha 1
Priloha 1
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Neviem ci teraz netrepnem hlupost :-D Ale v 3Ds max by som to robil asi tak, ze by som si napisane "I love music" normalne extrudol (neviem ci sa to tak vola aj v C4D - a teda neviem ci tam takato moznost j - ale mala by) a nasvietim... neviem co teda presne chces, pretoze to je dost jednoduche. Ak ti ide o to pismo, tak to si bud vytvoris vlastne, alebo najdes nejaky zodpovedajuci font...
<ak som nepochopil, prosim opravte ma :)>
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hm :), takze... nejde mi o pismo atd... Napr.. napisal si nasvietit? Ako nasvietit? S C4D som uplny zaciatocnik... Zatial je tam screen, kam som sa dostal... A mam taky silny pocit, ze to este nemam 3d :D

+ este pridavam tutorial podla ktoreho sa to snazim robit.. lenze.. to c4d je tam len v 2-3 krokoch .. neviem to podla toho...

http://www.computerarts.co.uk/tutorials ... te_3d_text
MadMatt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MadMatt »

vau , ak vravis ze s cinemou zacinas tak by som robil skor nejake tutorialy pre zaciatocnikov , nejake nasvietenie sa naucit ,nejake tuty na texturovanie a mozno neskor taketo pokrocilejsie veci ....a podla toho tutorialu su tam tie textury vo photoshope urobene , cize aj nejake zaklady s photoshopom :)
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

photoshop ovladam... :) a c4d-ecku sa nechystma nejak viac venovat.. chcem len vediet, ako spravit tento 3D text... :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Prepac, ak by si to robil v 3Ds max tak by som ti pomohol viac :-D
a c4d-ecku sa nechystma nejak viac venovat
- no aj ked sa nechystas, ale aby si urobil to co chces, musis mat nutny zaklad... a ten ziskas v tutorialoch pre zaciatocnikov.
odporucim ti weby: grafika.cz, 3dscena.cz atd ;)
MadMatt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MadMatt »

no v Cineme sice moc neviem robit ale v tom tute sa pise ze by si mal pouzit extrude NURBS (mal by si to tam niekde najst ) a potom tvar(shape) toho textu do toho vlozit....alebo skus pouzit 3dsmax si myslim ze to sa lahsie tam da urobit .........
...............a este tam spomina ze tie "lajny" toho textu urobil v illustratore tak v tom to zrob ak chces ich mat take iste :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

tiež som v Cineme len začiatočník, ale toto nie je ťažké. môj počin je v prílohe. aj uloženie objektov. teoreticky stačí vhodný font a cez extrude NURBS to spravíš. len vhodne osvetliť. mňa si ako vzor neber, ja to neviem :D
Prílohy
obj.JPG
c4d.jpg
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

nwm ci ti pomoze ale mozno predsa -
http://psd.tutsplus.com/articles/news/u ... -tutorial/

ak hladas njeco takehoto...
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

presne z tejto stranky som bral inspiraciu ale si si asi nevsimol, ze je to len pre "plus" clenov.. a 9$ na mesiac sa mi tam nechce posielat hoci uz nad tym vazne zacinam uvazovat.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ked uz tu je tato tema. aj ja zacinam s cinema 4d a narazil som na prvy vaznejsi /pre mna/ problem. ako docielit aby na pozadi nebola cierna farba? tj area okolo objektu. /priloha/ proste aby ta podlaha bola bud cela biela, siva, whatever len aby tam nebola cierna. aby sa na podlahe nezohladnovala nevysvietena cast.
napadla ma jedna moznost ze tie objekty budem robit mensie a tympadom by som sa tej ciernej vyhol...
//nefunguje
//http://www.motionserved.com/Gallery/Ari ... pet/221319 pre lepsie pochopenie o co mi ide
Prílohy
Clipboard01.jpg
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

skús si zmeniť svetlo z kuželového na vzdialené. tým by sa mala osvietiť celá scéna
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

uplne som na tuto temu zabudol po tom co som to vyriesil. takze moje riesenie bolo: hodit tam jedno svetlo uplne uuuplne hore nad objekty nech osvieti celu podlahu a cierna sa stratila
bajlox
Novice
Novice

Re: Cinema 4D - Tutorial, help?

Príspevok od používateľa bajlox »

ma tu svoj vlastny tutorial ako urobit poharik

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2012, 19:08)
Curuj napísal:tiež som v Cineme len začiatočník, ale toto nie je ťažké. môj počin je v prílohe. aj uloženie objektov. teoreticky stačí vhodný font a cez extrude NURBS to spravíš. len vhodne osvetliť. mňa si ako vzor neber, ja to neviem :D
Nepaci sa mi material pismen zla kvalita
Napísať odpoveď