Najlepsie hitovky
Najlepsie hitovky
sem prosim davajte linky na youtube na najlepsie pesnicky ktore pozna kazdy (ja moc nie:D) z hier filmou reklam atd...take zname najlepsie diky 
Starsie rocniky mozno spoznaju Imperio - Atlantis
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hej, to bola tzv. era "klaviroviek"mi-chau napísal:Starsie rocniky mozno spoznaju Imperio - Atlantis
Coolio-Gangsta's Paradise
Underworld-Born Slippy
Ale inak dost tema o nicom podla mna.
80´s Music Videos
Veľmi jednoduchá stránka s najväčšími hitovkami osemdesiatych rokov.
Veľmi jednoduchá stránka s najväčšími hitovkami osemdesiatych rokov.
-
lekoklatik
VIP
Aerosmith - Sing for the moment
Na you tube je to známe pod týmto názvom ale inak sa to volá nejak inak. Teraz ma nenapadne jak .-/
//nechápem komu robí problém skopírovať názov skladby a hodiť ho do youtube. To akoźe sem mám postovať aj odkaz na youtube? často sa mi jednoducho nechce tak napíšem len presný názov.
//jj dream on. Ale na youtube to nájdeš pod názvom čo som postol
Na you tube je to známe pod týmto názvom ale inak sa to volá nejak inak. Teraz ma nenapadne jak .-/
//nechápem komu robí problém skopírovať názov skladby a hodiť ho do youtube. To akoźe sem mám postovať aj odkaz na youtube? často sa mi jednoducho nechce tak napíšem len presný názov.
//jj dream on. Ale na youtube to nájdeš pod názvom čo som postol
Originál sa volá Dream On, Sing For the Moment je myslím cover od Eminema.lekoklatik napísal:Aerosmith - Sing for the moment
-
audiotrack
VIP
anie nie že najlepšie (lebo je to dosť vec vkusu) ale pri názve hitovky ma ako prvé napadlo Bomfunk mc's - Freestyler a Bon Jovi - It's My Life
-
Old Dirty Bastard
Guru
Tak takto na noc len nejaky prijemny orchestrálny trip-hop s užasnym hlasom Roba Dougana 
I'm Not Driving Anymore
I'm Not Driving Anymore
z tym its mail life si to pochopil uplne super:-)audiotrack napísal:anie nie že najlepšie (lebo je to dosť vec vkusu) ale pri názve hitovky ma ako prvé napadlo Bomfunk mc's - Freestyler a Bon Jovi - It's My Life
-
seth82
Darca
Beat this 
TOTO - Africa
The Offspring - All I Want
Enya - Orinoco Flow
Vangelis - Conquest of Paradise (nezabudnutelny soundtrack k vybornemu filmu aj pre ludi, ktori bezne soundtracky nepocuvaju...)
MC Hammer - U Can't Touch This
Love Message - Love Message
DJ Bobo - Everybody '94
CORONA - The Rhythm of the Night
Fun Factory - Celebration (LOL)
Erasure - Always
N-Trance - Da Ya Think I'm Sexy
RMB - The Spring
Kopytovci - Porucik Zigira
TOTO - Africa
The Offspring - All I Want
Enya - Orinoco Flow
Vangelis - Conquest of Paradise (nezabudnutelny soundtrack k vybornemu filmu aj pre ludi, ktori bezne soundtracky nepocuvaju...)
MC Hammer - U Can't Touch This
Love Message - Love Message
DJ Bobo - Everybody '94
CORONA - The Rhythm of the Night
Fun Factory - Celebration (LOL)
Erasure - Always
N-Trance - Da Ya Think I'm Sexy
RMB - The Spring
Kopytovci - Porucik Zigira