Moja hlúposť= Nejde PC.
len ti povedal aby si vyskusal ci ti samotny zdroj ide. ATXka sa tak skusaju ze z ATX konektora co ide do dosky spojis zeleny kablik s akymkolvek ciernym aby sa ti rozbehol zdroj. ale v tvojom pripade to budes robit zbytocne kedze ti rachol zdroj
ale za pokus nic nedas, len ten prepinac nastav na 230V, ale na 99,9% ten zdroj nepojde
No ja myslim,ze zdroj skusat nemusis-ten odisiel na 100%.lacijawa napísal:Nechápem ťa, trošku podrobnejšie keby si to vysvetlil? Ďakujem.
Pokial si mal PC vypnute,tak by MB mala byt OK,hoci je permanentne napajana napetim STAND BY,takze je mozne,ze pri prepnuti doslo ku prepetiu prave tohoto napetia,co mohlo odpalit MB...
V kazdom pripade by som si na tvojom mieste najprv skusil v zostave iny zdroj...
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
ale aj tak som nepochopil čo mám urobiť kde strčiť ten kábel a tak...tomaxx_199 napísal:ked to nikdy nevyskusas tak potom sa nikdy nenaucis
-
typek61
Darca
mas to lahke staci ty sparovat zeleny zdrotik a hocijaky cierny a vtedy by sa ti mal spustit zdroj ak pojde tak je daco ine odpalene ak nepojde tak asi vies kde je chyba.inac ti to naznacil uzivatel Dj-XxXlacijawa napísal:ale aj tak som nepochopil čo mám urobiť kde strčiť ten kábel a tak...
-
lacijawa
Star
Zdravím PC je opravené.
Chybný komponent : Zdroj. Nič viac a nič menej .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cena: Zdroj-------22,75 Eur ( 685,37 Skk )
Práca------10 Eur ( 301 Skk)
Spolu:------------------------- + nafta okolo 37 Eur
// Mal som šťastie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Práca------10 Eur ( 301 Skk)
Spolu:------------------------- + nafta okolo 37 Eur
// Mal som šťastie.
-
ja to nebyl
Medium Expert
Len aby si ho mal aj nabuduce....lacijawa napísal:Zdravím PC je opravené.![]()
.....Mal som šťastie.
Kupil si si taky isty zdroj ako si mal pred tym....uz to vidim len podla ceny
Do zdroja sa oplati investovat....kvalitny zdroj by nemal v pripade takej nehody zobrat so sebou nic ine, iba sam seba destruktivne odpali
-
lacijawa
Star
Ja som zobral lepší zdroj ale ten PC má už 5 rokov a nechcel ho spustiť. Tak preto taký istý.Lub0$ napísal:Len aby si ho mal aj nabuduce....
Kupil si si taky isty zdroj ako si mal pred tym....uz to vidim len podla ceny
Do zdroja sa oplati investovat....kvalitny zdroj by nemal v pripade takej nehody zobrat so sebou nic ine, iba sam seba destruktivne odpaliA ver mi ze je lepsie prist iba o zdroj ako o HDD s dokumentami.....
Zdroje su normalizovane-ATX.
Cize pokial ti sedel konektor(bud 20pin,alebo 24pin)tak PC musi spustit kazdy jeden zdroj-pokial je funkcny...To,ze ti ho lepsi zdroj nespustil je blbost.Samozrejme ak ten lepsi zdroj nebol funkcny,tak je mozne,ze PC nenabehlo...
Noze napis znacku zdroja-tipnem si-EUROCASE?
Cize pokial ti sedel konektor(bud 20pin,alebo 24pin)tak PC musi spustit kazdy jeden zdroj-pokial je funkcny...To,ze ti ho lepsi zdroj nespustil je blbost.Samozrejme ak ten lepsi zdroj nebol funkcny,tak je mozne,ze PC nenabehlo...
-
lacijawa
Star
Značku zdroja toho čo som vymenil alebo toho čo mám?dudo02 napísal:Zdroje su normalizovane-ATX.
Tieto a im podobne zdroje maju problem vydrzat dlhsiu dobu v beznych podmienkach,tak aby ich vystupne hodnoty boli stabilne.Nehovoriac o tom,ak dojde k nejakej abnormalnej situacii...Ked takyto zdroj rozoberies,zistis ze 1/3 suciastok su vlastne obycajne prepoje.Jednoducho ich niekto okopiruje od znameho vyrobcu a pouzije len suciastky ktore su nutne pre funkcnost.Okrem toho suciastky pouzite v takomto zdroji su tie najvacsie shity-najlacnejsie.
Anyway-Tvoje data a tvoj PC.
Anyway-Tvoje data a tvoj PC.