stranky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
crank139
Medium Star
Medium Star

stranky

Príspevok od používateľa crank139 »

zdarec len taka vec by ma zaujimala co maju majitelia stranok... hlavne warez stranok stoho ze ich prevadzkuju robite to len pre zabavu..zarabate natom?dobre?ako sa da natom zarobit?vdaka
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Väčšina z toho nemá nič, alebo inak poviem - nič, z čoho sa dá vyžiť, robia to len preto, lebo ich to baví a zarobia si tým maximálne na pár kávičiek.. Sú ale aj takí, ktorí robia všelijaké zbierky na server atď., požiadajú viac ako reálna cena a majú zisk aj niekoľko tisíc korún.. Tých je však pomenej.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

to je dobra otazka.. a tiez by ma zaujimala odpoved :)
niektore stranky zobru o peniaze kazdy tyzden, niektore podstatne vacsie nepytaju peniaze nikdy..
a dovody na prevadzku takychto webov? mozno to tych ludi bavi, ludia su rozni, niekoho bavi prevadzkovat web o kave, niekoho o rucne tkanych kobercoch a niekoho bavi mat war forum..
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Tak niekto si na estrankach spraví web, dá tam adsense, pospamuje si a možno niečo aj zarobí. Ale weby by nevznikli, keby to ľudí nebavilo (nemyslím dať spraviť web). Sám som spolupracoval na nejakých weboch, ale určite by som nešiel do projektu, ktorý by ma nejakým spôsobom nezaujal. Niekoho môže baviť warez/diskusné fórum, tak si to spraví. Otázkou je už len to, či sa web uchytí. Základom je SEO, nejaká reklama a výnimočnoť. Nie spam na pokeci.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

v slovensky a ceskych podmienakch z toho urcite nevyzijes :-) mas tam sice adsense, reklamne bannery a tak, ale ako jediny zdroj prijmov to urcite nestaci ... nato aby si zarobil viac korun tam potrebujes viac ludi, ked tam bude viac ludi potrebujes lepsie vybavenie a to zas nieco stoji :-)

keby to bolo vsetko platene tak mozno :-)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Presne tak, priklanam sa k Key5ers0ze-ovi...ked ich to bavi, a maju dalsich skvelich ludi, ktory to robia preto lebo ich to bavi a cele vedenie je team kde ludia maju spolocne nazory tak ztoho nic zle nemoze zvniknut...prave forum si predstavujem kde vedenie zalozi web na ktorom si nechce zarobit a bude to robit preto lebo ho to bude bavit....

Samozrejme netreba zajst daleko aby som vedel napisat priklad..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

chceš mi povedať, že lamky uvediem ako priklad.. z toho nemaju žiaden zisk alebo len maly? :) ako nijako som to neprepočitaval.. ale zober si, že tam sa peniaze pytaju už len za registraciu.. neviem presne aku sumu teraz.. to je jedno.. ak ak mi niekto napiše, že 50% + viac ide prevadzkovatelovi za danu službu platenia cez sms, tak potom je to velmi efektivny system ako prispieť..
+ je tam kopa reklam (aj z toho musi byť zisk)

//edit: tak z tych sms im kápne 30% platby.. osatne berie provider.. pekne :aasmile29:
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

Old Dirty Bastard napísal:chceš mi povedať, že lamky uvediem ako priklad.. z toho nemaju žiaden zisk alebo len maly? :) ako nijako som to neprepočitaval.. ale zober si, že tam sa peniaze pytaju už len za registraciu.. neviem presne aku sumu teraz.. to je jedno.. ak ak mi niekto napiše, že 50% + viac ide prevadzkovatelovi za danu službu platenia cez sms, tak potom je to velmi efektivny system ako prispieť..
+ je tam kopa reklam (aj z toho musi byť zisk)
vecina tych reklam tam maju na klik a uprimne klikol si uz niekedy na to
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ja teda dufam ze na tych warez strankach majitelia zarobia co najmenej lebo je to nefer covi ludom ktory ten program alebo hudbu ci film spravia a chcu na tom zarobit ale potom si to niekto ripne alebo crackne a hodi si to na web na ktory mu chodia ludia a zaraba vlastne na cudzich produktoch..
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

lol loomy :D ty si objavil ameriku
Napísať odpoveď