Gameri, ako by som mohol docielit kooperacnu hru s kamaratom, cez hamachi? Napr mapa 64 a z toho 62 botov a my. Alebo 16, aj to sa da prezit, nejake napady?
mi-chau: Ked vytvaras lan game, tak tam nie je moznost CO-OP modu??? Nechce sa mi pustat BF2, ale v BF1942 + aj v datadiskoch tato moznost bola. Hravali sme to na sieti tak, mali sme par ludi wifi, takze traja ludia s botmi proti botom...
No prave v nastaveniach localu nic take nieje, resp urcis max pocet hracov ale bot tam nebude ani jeden.
Su tam len nastavenia casu respawnu, ticket ratio a podobne blbosti.
mi-chau hrajte BF radsej cez Garenu ako Hamachi..a na Garene aj mas nejakych ludi na LANke tak to nemusis hrat s botmi
a mam taky pocit ze boti idu iba v singleplayeri
No to je pekne, ze sa da proti ludom, ved to tak aj celkom slusnu dobu hravame, ale moznost zahrat si napriklad v jednej helikoptere je prakticky nemozna.
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2009, 18:15 )
No nic, a nejaku cisto singleplayer mapu, kde hram proti botom a je tam utocna heli? Lebo v klasickom mappacku je len Daqing Oilfields a Dragon Valley a tie mam obohrate, a zo ziadnych mappackov som nic schopne nenasiel. Vdaka.
mi-chau napísal:No to je pekne, ze sa da proti ludom, ved to tak aj celkom slusnu dobu hravame, ale moznost zahrat si napriklad v jednej helikoptere je prakticky nemozna.
//autoeditácia príspevku ( 06 May 2009, 18:15 )
No nic, a nejaku cisto singleplayer mapu, kde hram proti botom a je tam utocna heli? Lebo v klasickom mappacku je len Daqing Oilfields a Dragon Valley a tie mam obohrate, a zo ziadnych mappackov som nic schopne nenasiel. Vdaka.
skus mapku BF2C_Airshow, ta je cisto iba pre letcov
mi-chau napísal:Gameri, ako by som mohol docielit kooperacnu hru s kamaratom, cez hamachi? Napr mapa 64 a z toho 62 botov a my. Alebo 16, aj to sa da prezit, nejake napady?
Da sa hrat coop aj ked to nieje na vyber. Je to maly ofaj na ktory som prisiel nahodou ale aj tak sa mi zda ze je na to nejaky program kde sa da aj nastavit kolkati boti tam maju byt. hah skusal som s brachom nahodit 500 botov. Nechcite vidiet ako to vypadalo na mape po skenere ale aj tak hra az tak uplne plynulo nesla takze ... :D
ahoj potreboval by som pomoct chcem hrat na antikoch ale ked sa prihlasim na anitk tak mi napise valid cd key co to znamena a co mam spravit aby mi to slo???
majci555 napísal:ahoj potreboval by som pomoct chcem hrat na antikoch ale ked sa prihlasim na anitk tak mi napise valid cd key co to znamena a co mam spravit aby mi to slo???
Ostatne serveri mi idu.
Pocul som ze na niektore servery sa treba registrovat na ich stranke.
Dá sa nastavit zeby som normalne hral a ked nasadnem do stiahcky alebo do vrtulnku tak by som to ovladal pákou?su servery iba na vozdila a lietadla?
Su server only armors to znamena tanky,auticka a ostatok co ktomu patry
Alebo only air a tam su vrtulniky a stihacky.
Alebo only infantri a tam nemas nic proste iba bojujes s teamom bez akehokolvek transportu.
Nitril napísal:Da sa hrat coop aj ked to nieje na vyber. Je to maly ofaj na ktory som prisiel nahodou ale aj tak sa mi zda ze je na to nejaky program kde sa da aj nastavit kolkati boti tam maju byt. hah skusal som s brachom nahodit 500 botov. Nechcite vidiet ako to vypadalo na mape po skenere ale aj tak hra az tak uplne plynulo nesla takze ... :D