Chcel by som sa spitat, ze ci neviete o tomto: ked otvori program tak tam ma len 1 tlacidlo a ked nan klikne tak napise sa niaka sprava napise do konzoli, alebo normalka do hry.
Dakujem
On asi píše o konzole v nejakej hre (tipujem, že CS je Counter Strike). Každopádne C a ani C++ nemá žiadnu konzolu (konzola je textové rozhranie nejakého shellu).
Takže ideálne by asi bolo, keby autor tej otázky upresnil, o akú konzolu mu ide.
Áno je, ale to nie je konzola C/C++ (to je pravdepodobne cmd.exe a tú konzolu môže používať aj program naprogramovaný v Delphi, Python, Java... a dokonca aj VB).
To spôsobí maximálne to, že sa použijú aj iné knižnice a/alebo aplikácia zavolá nejakú funkciu, aby sa zobrazilo okno cmd.exe a aby tam bol presmerovaný štandardný vstup a [chybový] výstup. Tá konzola je stále cmd.exe (alebo niečo podobné, každopádne tú konzolu vytvára Windows a nie samotný program).
prepacte, ale ja myslim ze mam program kde je jedno tlacidlo, a ked na neho kliknete tak vam v hre CS (counter-strike) napise nieco do konzoli napr. "cross 1"