chlapci(dievcata) pomôzte mi ...uz hodinu bez uspechu hladam ovladace na tento fotak http://www.dcviews.com/_pentacon/d3.htm
keby niekto vedel lepsie kde hladat,alebo nasiel bol by som vdacny....
dufam ze som neporusil pravidla,ovladace su free takze to nieje warez ani nic take
no aj to, aj to...sprievodca mi neprida zariadenie,hlada ovladac ktory nemam....a tym padom neprecitam obsah pamätovky....ja chcem len dostat fotky do pc tak potrebujem na to ovladac
jj skusal som nech najde ovladac na nete no nic...napise ze nic nenaslo...este sa mi nestalo zeby my to samo naslo ovladac...no skusim to co si tu dal ty
ten prvy link bol zly...na iny typ,ten som nasiel uz pred tebou...teraz idem stiahnut ten druhy ale malo by to byt uz ono ked tam je presne ten typ fotaku.....sranda je ze ja som ten ovladac uz davnejsie stiahol len som menil win a teraz som ho mal problem najst ....no dufam ze to uz pojde lebo hokej nemozem pozerat kvôly tomu
Malo by to ist aj keby slo len o jeden subor s "inf" priponou, hadam to uz vies nahodit aj sam..
to typek61: Necchem ti do toho kecat ale viem naco myslis a su tam 100rokov stare drivery a este 75% beta...nemyslel by som ze by tam nasiel prave na tento typ..