Slovanet vs Onet
Slovanet vs Onet
Mohol by mi niekto pomôcť vybrať? Chcem si u providera čo mám teraz- Onet dať zrýchliť net na 1,5 Mbps/1 Mbps (realny download tak 120-150) za 9,92€, rýchlosť je garantovaná, no FUP. Slovanet má zase 3 Mbit/s /512 kbit/s za 11,95€ ale je to maximálna rýchlosť, nepoznám reálny download a tiež či má nejaký FUP. Mohol by niekto poradiť prosím? 
preco ? ja mam optiku od slovanetu uz 5. mesiac. doteraz ani jeden vypadok, vsetko stabilne, dokonca mi zvysili rychlost z 32 na 40mbit/s a momentalne to ide kolo 48-50 mbit/spe3x napísal:Slovanet ani bohovi!!!!!
neviem ake mali dslko, ale optiku maju na 1 s *
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
prvy rok som ani ja nevedel najst zle slovo na slovanet..este nie je vsetkym dnom koniec..ece si pockaj
//autoeditácia príspevku ( 11 May 2009, 14:40 )
prvy rok som ani ja nevedel najst zle slovo na slovanet..este nie je vsetkym dnom koniec..ece si pockaj
ja neporovnavam hrusky a jablka.. ja ti hovorim o skusenostiach s danou firmou a s jej sluzbami..to, ze si si vybral ty inu sluzbu ..mozeme skor definovat ako porovnavanie zelenych jablk s cervenymi..ked uz sme pri tom
vela stastia so slovanetom ... 
ja neporovnavam hrusky a jablka.. ja ti hovorim o skusenostiach s danou firmou a s jej sluzbami..to, ze si si vybral ty inu sluzbu ..mozeme skor definovat ako porovnavanie zelenych jablk s cervenymi..ked uz sme pri tom
len ty si nemal optiku, vsak ?Point napísal:prvy rok som ani ja nevedel najst zle slovo na slovanet..este nie je vsetkym dnom koniec..ece si pockaj![]()
takze nemali by sme porovnavat hrusky s jablkami.
A zas sa nasiel uzivatel, ktory si chce dat internet od Slopanetu.Mam s nim vela skusenosti rozpisal som sa uz vo viacerich temach, tu sa dozvies viac.Ja dufam, ze po precitani tohto prispevku povies, ze nechces net od Slopanetu a mne sa ulavi na srdci, ze som im ukradol dalsieho zakaznika.