please surne..vopred dik
pomoc s menu
pomoc s menu
nasiel som na nete toto menu http://www.cssmenumaker.com/builder/men ... p?menu=007 ale mam s nim problem. nefunguje mi v niektorych IE. neviete niekto nieco poradit ako by sa to dalo vyriesit??
please surne..vopred dik
please surne..vopred dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nuz zalezi aky IE pouzivas... ak IE6 tak tu ma vysvetlenie preco to nejde http://www.cssmenumaker.com/faq.php ale osobne by som to riesil tak ze dat na stranku nejake upozornenie ze pre IE6 neni optimalizovana... alebo si pohladat ine typy menu pripadne ak chces prave tento typ vygooglit ineho poskytovatela
Na Desctop PC mam IE 6 a v notebooku mam IE 8 (ani na jednom menu nefunguje). Kontroloval som to priamo na stranke uvedenej hore. Na projekt musim stranku optimalizovat na IE, FF, Operu. Vo FF a Opere sa menu sprava normalne. Rozbali sa ako ma ale v IE jednoducho nereaguje. Neviem ako by sa dala znazornit screenom ako sa chova/nechova...audiotrack napísal:mne v IE funguje v poriadku. Z toho vyplýva že v menu nie je chyba, ale máš chybu na svojej stránke. Ukáž fotky ako sa to na tých "niektorých IE" správa zle, prípadne ešte lepšie bude ak ukážeš zdroják svojej stránky ako si ho použil
klasicky screen je podla mna zbytocne robit..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keď si ale to menu stiahneš, uvidíš tam že je použitý osobitný štýl pre IE6, tak nevidím dôvod prečo by to nemalo ísť Je pravda že na IE6 to nemám ako vyskúšať, ale aj tak by som rád videl čo to (ne)robí 
Kód: Vybrať všetko
<!--[if lt IE 7]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/include/ie6.css" media="screen"/>
<![endif]-->ok dik to som si tam nevsimol..audiotrack napísal:keď si ale to menu stiahneš, uvidíš tam že je použitý osobitný štýl pre IE6, tak nevidím dôvod prečo by to nemalo ísťJe pravda že na IE6 to nemám ako vyskúšať, ale aj tak by som rád videl čo to (ne)robíKód: Vybrať všetko
<!--[if lt IE 7]> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/include/ie6.css" media="screen"/> <![endif]-->
spravim ti teda screen.. idem skusit..
takto to nefunguje v IE 6

v IE 8 a v Chrome to uz ide..