Mam par otazok ohladom fibernetu.
- Neviete aky je poplatok ked si chcem zariadit staticku verejnu IP?
- Co potrebujem pre to aby som si spusil FTP server.
- Radsej rozbehnut FTP na debiane, alebo na XP?
- Momentalne mam DLink DI524, dalo by sa cez neho spravit herny server alebo FTP server?
- Dal by sa server spravit aj cez dynamicku IP? Neviem ci orange ma dynamicku verejnu.
- Ak si od orange objednam staticku ip mozem pouzivat aj dynamicku aj staticku, lebo jedna aj druha ma svoje vyhody.
- Myslite dalo by sa rozbehnut vlastny herny server, pomocou fibernetu?
- Je pravda cim vacsi upload, tak tym je vacsia rychlost stahovania, zalezi aj od poctu pripojenych uzivatelov?
- Co by som na tomto stroji rozbehol? Popripadne keby tam bolo 4GB ram, alebo nejaky INTEL Dual-Core XEON E3110? Momentalne to vyzera na takuto zostavu (zatial), rozbehol by som tam aspon 5x12slot server? Z pripojenim 50mbit/down/6mbit/up? Jedna sa o hru Counter Strike Source.
http://imgs.sk/index.pl?obr=serverpng-65523.png
Viac otazok ohladom servera
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Viac otazok ohladom servera
vsetko by sa dalokore napísal:Mam par otazok ohladom fibernetu.
- Neviete aky je poplatok ked si chcem zariadit staticku verejnu IP?
- Co potrebujem pre to aby som si spusil FTP server.
- Radsej rozbehnut FTP na debiane, alebo na XP?
- Momentalne mam DLink DI524, dalo by sa cez neho spravit herny server alebo FTP server?
- Dal by sa server spravit aj cez dynamicku IP? Neviem ci orange ma dynamicku verejnu.
- Ak si od orange objednam staticku ip mozem pouzivat aj dynamicku aj staticku, lebo jedna aj druha ma svoje vyhody.
- Myslite dalo by sa rozbehnut vlastny herny server, pomocou fibernetu?
- Je pravda cim vacsi upload, tak tym je vacsia rychlost stahovania, zalezi aj od poctu pripojenych uzivatelov?
- Co by som na tomto stroji rozbehol? Popripadne keby tam bolo 4GB ram, alebo nejaky INTEL Dual-Core XEON E3110? Momentalne to vyzera na takuto zostavu (zatial), rozbehol by som tam aspon 5x12slot server? Z pripojenim 50mbit/down/6mbit/up? Jedna sa o hru Counter Strike Source.
http://imgs.sk/index.pl?obr=serverpng-65523.png
pouzil by som ubuntu
staticku vytvoris aj cez DDNS napr no-ip.org
ftp server napriklad proftpd, pureftp, atd je ich mnoho
fibernet je pohoda islo by
- Je pravda cim vacsi upload, tak tym je vacsia rychlost stahovania,
* nieje, zalezi od toho aky mas ineternet , mozes mat up 10mbit/s a down1mbit/s zalezi od providera...
atd....