imafexBB port ( uTorrent )

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mRx
Light Expert
Light Expert

imafexBB port ( uTorrent )

Príspevok od používateľa mRx »

Dobrý deň chcel by som poradiť s programom uTorrent neviem čo všetko an to treba .. ale viem že mám net od imafexBB moja iP je 62.168.101.103 táto IP je verejná a používa ju veľa dalších ludí .... ale neviem koľko presne . Ďalej viem že porty na taketo veci mam povolene nemam to zablokovane rozpraval som sa otom s providerom ( teda hotlinka :D kde my on poradil) a vravel mi nieco o dajakom porgrame ktory sa volal UMB alebo UMP alebo niečo také nebolo mu rozumiet ani ked to opakoval 3x :D .. takze vraj sa to cez ten porgram da sprovoznit ze vraj docasne najde dajaky port alebo neico take ...

hladal som aj tuna na hojkovi aj an googli rozne rady ... nasiel som si jeden port otvoreny na portscanner .... neviem uz ako bola ta stranka dajako som sa na nu doklikal :D ... ale neviem na ako dlho mi ten port vydrzi .. zatia lto ide dobre ... ale niesom si isty ci bude na stalo ... tak ak by ste dakto vedel ako sa ten program voal co mi ten ujo radil ... tak by ste mi pomohly staci nazov navod a ostatne veci si najdem uz na googly .. alebo ak sa vam bdue chciet mozte mi navod napisat tu
Napísať odpoveď