OA Dudova
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
OA Dudova
Cauko. Je tu niekto kto chodi na tuto skolu? je to fajn skola? co je na nej zle a co dobre? a co ucitelia? chodim totizto do 2 rocnika na sps elektrotehcnicka zochova a vobec ma to nebavi. chcel by som prestupit
-
nestik
Medium Professional
Re: OA Dudova
chodis na odbor elektrotechnika ?Arkaz napísal:Cauko. Je tu niekto kto chodi na tuto skolu? je to fajn skola? co je na nej zle a co dobre? a co ucitelia? chodim totizto do 2 rocnika na sps elektrotehcnicka zochova a vobec ma to nebavi. chcel by som prestupit
-
nestik
Medium Professional
Lebo ja teraz idem na elektro a som sa rozhodoval medzi odborom elektrotechnika a mechanik elektrotechnik. Ale dal som si mechanik bo tam je viac praxe mam to ukoncene maturitou + vyucnym.Arkaz napísal:zatial ano. teraz som si vyberal odbor do 3 rocnika. preco?
Tak som sa aj vypytoval ludi ktory odbor skor si dat. Spravil som dobre podla teba ?
ako by si mi z duse citalmeffisto napísal:ja som vychodil Zochovu.
Keby som sa mohol rozhodnut este raz, idem jednoznacne na OA...uz len koly zenskym, to je to jednine co ma drzalo ten rok na Ekonomickej univerzite![]()
na OA Hrobakovu nechces ist?
k teme: nie je to az taky sok. ked to niekoho bavi, tak nie je problem. zoska nie je najlahsia skola. ked niekto zvlada zosku, zvladne aj dudovu.
-
Arkaz
Addict
ty si okuoval zeny na ekonomickej ?meffisto napísal:ja som vychodil Zochovu.
Keby som sa mohol rozhodnut este raz, idem jednoznacne na OA...uz len koly zenskym, to je to jednine co ma drzalo ten rok na Ekonomickej univerzite![]()
na OA Hrobakovu nechces ist?