Jak keby to nebolo jedno... tricko rovnakej kvality si kupis za desatinu a za zvysok sa (ako som nedavno videl) da kupit aj letenka do ameriky v akcii... tak si to zrataj, vikend v New Yorku alebo jedno tricko?
Bol som tam vcera a bol som milo prekvapeny...podla mna tam boli iste veci odost lacnejsie nez v napr. Pandorfe alebo v Brucku...a to nehovorim o tom ze tam su absolutne ine obchody cize iny vyber tovaru...velkostou to je ako Polus...
Vola sa to Arkad
Conversy sa pohybuju okolo 50-100 dolarov (priamo od nich), bezna cena v slovenskych obchodoch je tak 45-90 euro, zalezi od modelu (max som videl 135e a to boli conversy az po kolena takmer). Takze ked si si kupil tie conversy na obrazku za 280e (a to je este dobra cena podla teba) dostal si k nim isto dva nahradne pary minimalne, skus sa lepsie pozriet do krabice...
OMG, ale taky odfajc....vidim ze nakupi v Gyore su vyhodne no, musim uznat
Staci si pozriet oficialnu stranku Converse.com.....zoradit si produkty od najvyssej ceny, a hned ti musi byt jasne ze to bol velky odje*.....najdrahsie oficialne Conversky maju za 300$ co je v prepocte 211.057 EUR ani zdaleka 280....asi by som sa lepsie pozrel na blocek, mozno si si to len zmylil....
Buchol si snad si hlavu? Ved ti vysvetluje, že najdrahsie conversy stoja 211 eur, tak mi nehovor ze za posrane snurky a dva jazyky je normalne pytat 70 eciek. Jednoducho ta odrbali.