Šu-Do napísal:dobra kktina.. prva, ako sa Christina dostala z tej pasky v kupelke.. zaviaze snurku na zuby o tu vec v stene a na klucku.. pritom dvere zatvorene.. potom ked sa zatvoria dvere znova je ta snurka uz kratsia ?? a taka silna aby vytrhla zasrobovanu vec.. omg
Šu-do tie dvere boli pootvorené, a tým pádom, že ich zatvorila to vytiahla, a nebolo to prišrubované
SpermoS napísal:Šu-do tie dvere boli pootvorené, a tým pádom, že ich zatvorila to vytiahla, a nebolo to prišrubované
ach vidim, ze ty budes moj korektor chyb mas pravdu
ale aj tak, je vidno, ze to bolo nasrobovanie a malo to niekolko zavitov.. akoze ok PB, ale no.. zubnou nitkou to vytrhnut ?
Šu-Do napísal:ach vidim, ze ty budes moj korektor chyb mas pravdu
ale aj tak, je vidno, ze to bolo nasrobovanie a malo to niekolko zavitov.. akoze ok PB, ale no.. zubnou nitkou to vytrhnut ?
ked v este solidnej prvej sezone prebural Michael mur pomocou rucneho slhaca na 5 dier, tak preco by jeho mame nestacila zubna nit
tomu sa hovori dedicny talent
mozno sa ukaze, ze MacGiver je stryko z 2. kolena,
akoze mne sa pacilo ako sa michael dostal na tu konferenciu, v telke vraveli, ze prisne bezpecnostne opatrenia a on len prebehol okolo vratnika a ten sa neobtazoval ani ist za nim Zleeee, velmi zleeee, chcem tie koncove epizody
Kto necitil napatie aspon pri tejto epizode, nema co pozerat tento serial podla mna genialna cast, hlavne ten koniec Koho si vybere ? Inac ta Christina je tak svina...
No tak vcera som si konecne nasiel cas na pozretie novej casti. Som zvedavy co bude so Selfom urcite sa bude chciet pomstit. A co sa tyka majkla tak to ma teraz tazke, som zvedavy ako to vymyslia.
nestik napísal:No tak vcera som si konecne nasiel cas na pozretie novej casti. Som zvedavy co bude so Selfom urcite sa bude chciet pomstit. A co sa tyka majkla tak to ma teraz tazke, som zvedavy ako to vymyslia.
Všetky časti 4. série sú o tom istom. desať členov spoločnosti napadne scofielda a burrowa, ktorí ich všetkych postrielajú a stále sa to opakuje dookola. 1., 2. aj 3. séria bola super, ale tá posledná ma akosi nebaví. Myslím, že to dopadne tak, že scofildovej alebo generálovi sa niečo stane a scofield si scylu nechá. Škoda, že to už nieje napínavé...
Mne sa to praveze teraz zda dost napinave. Som strasne zvedavy ako to urobia ale myslim si ze zas majklova nepochopitelna inteligencia zauraduje a nieco vymysli. Horsie je vsak s Lincom ako so Sarou, general je nakoniec este ovela lepsi ako majklova matka.
Krasne dva diely.. Ukoncenie serialu vo velkolepom style.. Uz to vyzeralo na krasny happyending, tusim som ze sa tam nieco dosere.. Ale co uz no.. Kazdy dostal to co si zasluzil.. Az na Michaela teda,,