Psík z útulku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Psík z útulku

Príspevok od používateľa RoQa »

planujem si zobrat z utulku bigla ma 6 mesiacov .... myslite ze je to dobra volba ? naco by som mal dat pozor ? ak ma meno uz ho asi nenaucim na ine co ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ty si fak myslíš že 6 mesačné šteňa poslúcha na meno? Dokonca keď malo takých pánov (ak vôbec nejakých malo) že sa dostalo do útulku? :roll:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no mal by to byť pes od majitela cize sa o neho nemohli starat z rod . dôvodov ... viem ze to nemusi byt pravda .... ale odporucal by si kupu stenata 6-9 tyzdnov alebo si vziat tohto ?
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

RoQa napísal:no mal by to byť pes od majitela cize sa o neho nemohli starat z rod . dôvodov ... viem ze to nemusi byt pravda .... ale odporucal by si kupu stenata 6-9 tyzdnov alebo si vziat tohto ?
zober si tohto, my sme nasho psa kupili ked mal nejake styri mesiace a ziadne aklimatizacne problemy unho nenastali :) a poznam aj take pripady, ked si niekto vzal starsieho psa z ulice, ktoreho naucil na nove meno, takze s tym by tiez problem nemal byt :) dokonca ten pes sa spociatku bal ludi (pravdepodobne ho predosli majitelia bili) a už aj to pominulo...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

do frasa zistil som ,ze uz si nasiel novych majitelov ... :(
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Zober si psíka z útulku akého chceš teda ak ho netýrali a pod. ak nebude agresívny, tak si ťa určite obľúbi pretože ti bude vdačný, že mám majiteľa. A na meno sa naučí to sa neboj. Môj má roky a sem-tam ho volám aj iným menom a reaguje. :D
LemOon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LemOon »

2lacijawa > tyrane psy agresivne nebyvaju, byvaju skor bojazlive, nedovercive k ludom. Ziskaj si jeho doveru, trav s nim vela casu a vsetko bude v pohode :)

PS: zobrat psika z utulku je urcite dobra volba, ako aj pre toho psa (vlastny domov, nie stena 2x2 metre) tak aj pre teba, nie nadarmo sa hovori ze pes je najlepsi priatel cloveka :)...
Napísať odpoveď