Oplatí sa vzťah na diaľku?
a to si an to prisiel podla vlastnej studie?pershing napísal: 1 z 1000, 15tok je normalna, slaba pravdepodobnost co?
HelpMe>>dalsi dokaz ze vztah na dialku sa neoplati ak ma trvat odlucenie
dlhsiu dobu... jedine ak ste spolu uz nejaky ten rok vtedy by tam mohla byt
vacsia dovera a sanca ze vam to vydrzi
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
HelpMe prišli na rad moje slovátriple napísal:môžem ťa o niečo poprosiť? potom ked sa rozídete prosím daj to sem ..rád by som vedel koľko to vydrží - nezabúdaj na to že ona má 15.. neviem či ste spolu už aj spali ale ked zacíti pipíka hned sa všetko zmení.. proste to nieje baba ktorá uvažuje nad nejakým sátlym vzťahom a tebe ostanú pak len oči pre plač a uvedomíš si že čas ktorý si na nu myslel a čas ktorý si strávil cestovaním za nou si mohol stráviť úplne nejak inak a duchaplnejšie..
ale tak je to tvoj vzťah a ty sprav to čo je podľa teba najlepšie .
každopádne sem pak hod výsledok pre info
prva laska boli najviac...
uvidis ze casom to prejde a oblubis si kopec inich bab a niektora
bude ta prava
a pozri sa na to trosku z ineho hladiska... to
chces nad nou smutit cely zivot
inac mohol by si napisat dovod preco sa s tebou rozisla.. sak ak je normalna
tak ti to vysvetli ak nie tak ju mozes mat -niekde-
uvidis ze casom to prejde a oblubis si kopec inich bab a niektora
bude ta prava
chces nad nou smutit cely zivot
inac mohol by si napisat dovod preco sa s tebou rozisla.. sak ak je normalna
tak ti to vysvetli ak nie tak ju mozes mat -niekde-
-
audiotrack
VIP
6,77 miliardytriple napísal:neboj nič to si myslelo 99% ľudskej populácie po nezdarených vzťahoch a predsa sme tu (ak niekto vie koľko miliard ludí žije na svete nech doplní)
približne rovnaké množstvo ako mužov (na jedu ženu pripadá 1.014 muža). Takže ak sa bavíme v sfére monogamie tak určite niekde behá aj tá tvoja
-
Shark NX
Addict
Niekde hejaudiotrack napísal:približne rovnaké množstvo ako mužov (na jedu ženu pripadá 1.014 muža). Takže ak sa bavíme v sfére monogamie tak určite niekde behá aj tá tvoja
-
lollo
Professional
heh mas to blbe cital som to cele a nezavidim ti 5. maja si pisal ze si s nou isiel do ZA ze je to lahsie ako sa zdalo a 9. maja ste sa rozisli
huh ste 5 dni od seba a konec???
ale ako bolo spominane 15 rocna pubertiacka to by si ozaj musel trafit na nejaku fajn aby to klapalo
triple ti tu asi vsetko povedal, ze co a ako takze zbytocne budem dalej rozpravat
ale ako bolo spominane 15 rocna pubertiacka to by si ozaj musel trafit na nejaku fajn aby to klapalo
triple ti tu asi vsetko povedal, ze co a ako takze zbytocne budem dalej rozpravat
takze mam tiez podobny problem, ona 16r TO ja 19rLV spoznali sme sa cez net uplnou nahodou, mala depku a potrebovala sa niekomu vyrozpravat, casom som depku prekonal da sa povedat ze vdaka nej (podporila ma ked som to najviac potreboval) pokracovalo to flirtom a teraz mi kazdu chvilu vycita ze som tak daleko a flirt sa skoncil proste ked jej napisem peknu sms alebo spravu na nete tak sa dockam akurat tak studenej sprchy, zatial sme sa nestretli, a ked som jej to navrhol ze sa stretneme aspon kvoli tomu aby som jej osobne podakoval za zdvihnutie nalady tak mi povie ved pridi ked chces
neviem co mam robit kedze som babu este v zivote nemal, da sa povedat ze este ani sama nevie co chce? mam sa snazit dalej?
neviem co mam robit kedze som babu este v zivote nemal, da sa povedat ze este ani sama nevie co chce? mam sa snazit dalej?
-
Začiatok Konca
Professional
Nezabudni však, že život na nete a život v "realite" je kapku odlišný.. A hoci si môžete rozumieť na nete úplne skvele, v skutočnosti to môže byť úplne o inom. Tým ťa nechcem strašiť, len je to jedna z možností. Tá druhá je, že si budete rozumieť ešte lepšie a váš "vzťah" to prehĺbi.
Ak to neskúsiš, budeš to ľutovať...
a ak to skúsiš, uvidíš... možno sa sklameš, možno nie, na to však prídeš a musíš prísť sám. 
Ak to neskúsiš, budeš to ľutovať...
ja to volam demencia... (myslim tie tri bodky...)triple napísal:PRE BOHA toto čo je ..
k teme: raz som mal "vztah" na dialku... tyzden ci dva, prezil som ked bola v zahranici... potom sa so mnou prestala bavit, par dni predtym mi hovorila, ze jej sestrry radia, aby s tym prestala ze to nema buducnost... sice, nikdy sme sa nevideli (