Celkom fajn deň, sranda na tréningu..

Tak idem zo začiatku, máme na škole inšpektorov, chodia na hodiny, dávajú nám testy etc. No a vraj sa na mňa riaditeľke (inak strašnej krave, učí ma slovenčinu) stažovali, že som "podozrivo rýchlo napísal test z angličtiny".. riaditeľka mi samozrejme naložila aký som sprostý, arogantný..Vyhráža sa 2 zo správania, prakticky za nič.. Odkedy je zlé, že žiak všetko vie a rýchlo napíše test? 30 primitívnych otázok s odpoveďami ABCD som mal za ~10 minút, ostatní nevedia kvôli slabej angličtinárke nič a písali celú hodinu, ešte som porozhadzoval po triede správne odpovede a pomohol im ja chodím na jazykovku tak viem.. dobre, pohoda.

Ďalšia dnešná príhoda, riaditeľka na slovenčine povedala, že potrebuje s niečím pomôcť, že nech sa prihlási pár chlapcov, čo jej príde po piatej hodine niečo helpnuť proste.. tak sa pár riťolezcov prihlásilo, poslednú hodinu sme mali delenú.. my sme mali v cudzej učebni, druhá skupina v našej triede.. skončila piata hodina, my z cudzej učebne sme niektorí išli dole, tí čo sa prihlásili, išli nazad do našej triedy, kde ich mala čakať riaditeľka.. samozrejme, všetci z druhej skupiny tam ešte boli, pridali sa k nim tí z našej skupiny, ktorí sa prihlásili.. a "pani riaditeľka" poedala, že kto tam nie je, nech ho zapíšu na tabuľu a zajtra sa to bude riešiť.. ja sa musím tak ovládať, aby som nevybuchol a neposlal ju odkiaľ vyšla.. no uznajte..

Aj tak ju mám v riti, netrápi ma a už od januára mám na ňu nasadený totálny ignore mod, čo ju myslím serie..