Ake nosite hodinky ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
za fake breitlingy ktore sa hodne verne podobaju originalu nechas od 5k do 15k Sk (neprepocitane konverznym kurzom 30,126Filipito napísal:imi pekne pekne , a kolkoze si zanich dal
... co ma zaraza, ze som hentake breitlingy este nevidel .. predpokladam ze by malo ist o radu "Breitling for Bentley", ale takyto design som tam nenasiel ... mozno je to strasi design a oni tam maju len nejake najnovsie, ale nepride mi ze by zrovna pri tychto hodnikach menili design kazdy rok
Ozivim tuto temu lebo pre mna je teraz akutalna...
Hodinky nosim uz od neviem kedy, najskor digitalky, a poslednych 7 rokov rucickove ale s jednoriadkovim digitalnym displejom Casio.
Ale nedavno mi puklo sklicko, tak som si povedal, ze ho uz nedam menit (aj ked baterku som dal vymenit par mesiacov dozadu) ale chcem nove, a nejake svajciarske.
Zacal som sa obzerat a po par dnoch som zuzil vyber na znacku Tissot...ale az do casu, kym som neobjavil Certiny...obe znacky su swiss made, obe maju aj drahe modely, ale aj cenovo dostupnejsie (od 200-250 eur).
Certina ma vsak na moj vkus ovela krajsie dizajnove spracovanie sportovo-elegantnych hodiniek, a preto mi ostal uz iba jeden otaznik:
Chcem hodinky s bielym alebo ciernym cifernikom?
Hodinky nosim uz od neviem kedy, najskor digitalky, a poslednych 7 rokov rucickove ale s jednoriadkovim digitalnym displejom Casio.
Ale nedavno mi puklo sklicko, tak som si povedal, ze ho uz nedam menit (aj ked baterku som dal vymenit par mesiacov dozadu) ale chcem nove, a nejake svajciarske.
Zacal som sa obzerat a po par dnoch som zuzil vyber na znacku Tissot...ale az do casu, kym som neobjavil Certiny...obe znacky su swiss made, obe maju aj drahe modely, ale aj cenovo dostupnejsie (od 200-250 eur).
Certina ma vsak na moj vkus ovela krajsie dizajnove spracovanie sportovo-elegantnych hodiniek, a preto mi ostal uz iba jeden otaznik:
Chcem hodinky s bielym alebo ciernym cifernikom?
To je ten problem, tazko najdem predajnu, kde budu mat oba modely, ak vobec aspon jeden na sklade.
Tie biele som vsak nasiel, vyzeraju lepsie ako na foto, ale tazko sa rozhodnem kym neuvidim tie cierne nazivo...a problem je, ze ked si ich clovek objedna, je to zavazne, a teda nemoze si ich pozriet len tak...
Doteraz som mal hodinky s bielym cifernikom, a preto mi radia aby som skusil zmenu a bral cierne...
tak som sa rozhodol ze skusim zistit ake rozdelenie nazorov je tu
Tie biele som vsak nasiel, vyzeraju lepsie ako na foto, ale tazko sa rozhodnem kym neuvidim tie cierne nazivo...a problem je, ze ked si ich clovek objedna, je to zavazne, a teda nemoze si ich pozriet len tak...
Doteraz som mal hodinky s bielym cifernikom, a preto mi radia aby som skusil zmenu a bral cierne...
tak som sa rozhodol ze skusim zistit ake rozdelenie nazorov je tu
-
seth82
Darca
ja viem je to zbytocne ale je to stylovehughito napísal:Nenosím nič, vadí mi to na ruke ( síce by sa dalo zvyknúť ) ale hlavne mi to príde zbytočné v dobe, keď má každý vo vačku mobil.
-
Fabo
Hardcore addict
Ano Retne, tak uz chapes co som sa tu snazil povedat? 
No a mimochodom mam nove. Obrazok bude najblizsi asi tento, ale su tam drobne rozdiely, napr. miesto 12ky mam iba ciarku a 3, 6, a 9 ciarky nie su. Su to poctive automaty, aj ked repliky, za 85BGN (ca 45EUR)Retne napísal:Kde by sme bez nich dnes boli
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
seth82
Darca
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
sharky, ano mam s tym problem..nepaci sa mi to. tu vobec nejde o to, ze to vyzera rovnako a ze to funguje rovnako. podla mna je to smiesne. asi tak ako byt fanusikom nejakej hudobnej skupiny a nemat jedno originalne cd.
je to pokrytecke..
vsetci sa smejte na aiaidiai, puna, nyke a pritom na rukach rovnake fakes.
ja na tag heuery nemam preto si ich nekupujem, simple as that! ak niekto tuzi falosne tag heuery mat, nech sa paci, ale chvalit sa tym??
je to pokrytecke..
vsetci sa smejte na aiaidiai, puna, nyke a pritom na rukach rovnake fakes.
ja na tag heuery nemam preto si ich nekupujem, simple as that! ak niekto tuzi falosne tag heuery mat, nech sa paci, ale chvalit sa tym??
-
Shark NX
Addict
Keyseroze chlape ... Ty si dnes co zjedol??
To ze sem niekto hodi fotku hodiniek ktore ma by som moc chvalenim nenazval ...
Duplom nie ked otvorene povie ze su to Repliky za par Supiek.
Nic nepoviem keby sem strelil "Mam novy prirastok ... Breitlingy za 2000€" a pritom by to boli Repliky.
Ale toto je o inom.
To ze sem niekto hodi fotku hodiniek ktore ma by som moc chvalenim nenazval ...
Duplom nie ked otvorene povie ze su to Repliky za par Supiek.
Nic nepoviem keby sem strelil "Mam novy prirastok ... Breitlingy za 2000€" a pritom by to boli Repliky.
Ale toto je o inom.