CS 1.6 Server hojko.com
aFIKY napísal:Morfeusko presne , veľa sa pri tom riskuje a nepodarí sa to tak často ako sa zdá , tak neviem asi to fakt bude záležať od admina online , niektorým to vadí , niektorým nie
-
lekoklatik
VIP
hento neni oficialna mapa takze nepoznam jed z cpl xD ked si prejdes nejake pravidla lig tak ju tam nedes medzi zakazanimi polohamilekoklatik napísal:a ja viem na pool day položť bombu do vody. a čo?...
Proste keď nemusíte, nepokladajte blbo. Položte normálne. Veď o nić nejde. špeciálnosti si robte na CW či s botmi.
Kód: Vybrať všetko
http://www.e-sports.sk/img/clanok/cbble1.jpg-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem co riesis, ze kam je plant zakazany a kam nie. A ked uz sa chces hrat na mudreho, tam sa davno neda plantovat, lebo tie krabice uz su pri sebe a plant je len na zem. Update nuke a cbble bol dost davnoAxelik.m napísal:hento neni oficialna mapa takze nepoznam jed z cpl xD ked si prejdes nejake pravidla lig tak ju tam nedes medzi zakazanimi polohami
Kód: Vybrať všetko
http://www.e-sports.sk/img/clanok/cbble1.jpg
//Tu mas demo natocene priamo z hojko servera. Prisiel mi tam ale prave hrac, ale aj tak som stihol sa pokusit aj do tej diery polozit a neda sa.
- Prílohy
-
- cbblebomba.rar
- (598.79 KiB) 38 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
tak som si teda prezrel takmer celú tému a server má pestrú históriu teda 
Rád by som sa teda opýtal, že po toľkých zmenách, nových adminov, nadávkach na adminov a zaobchádzanie so serverom, zabanovaných hráčov či získanie kvalitných hráčov, a hlavne dobu ktorú uź server beží, myslím že to už snáď bude aj rok, aký máte názor. Je to tu zlé? Vadia vám admini? alebo hráči? mapy, či niečo iné?
(len to tu chcem trošku rozbehnúť a celkovo ma zaujíma Váš, áno Váš (rofl) názor na server, či pravidlá, atď...)
Mne sa tam páči
Rád by som sa teda opýtal, že po toľkých zmenách, nových adminov, nadávkach na adminov a zaobchádzanie so serverom, zabanovaných hráčov či získanie kvalitných hráčov, a hlavne dobu ktorú uź server beží, myslím že to už snáď bude aj rok, aký máte názor. Je to tu zlé? Vadia vám admini? alebo hráči? mapy, či niečo iné?
(len to tu chcem trošku rozbehnúť a celkovo ma zaujíma Váš, áno Váš (rofl) názor na server, či pravidlá, atď...)
Mne sa tam páči
Admini hrozni, vyberaju iba zle mapy, vzdy si menia na taku mapu, na aku sa im chce, banuju za nadavanie (nechapem preco), maju WH. Ale inac ok 
/teraz ale vazne: Kedysi byval server lepsi, aspon mne sa tam viac pacilo. Nehrali sa sproste mapy (museum, luxor, quarry), chodili tam povacsine hojkaci co sme sa poznali, nie hraci typu eXon a pod. co vkuse cheatuju.
/teraz ale vazne: Kedysi byval server lepsi, aspon mne sa tam viac pacilo. Nehrali sa sproste mapy (museum, luxor, quarry), chodili tam povacsine hojkaci co sme sa poznali, nie hraci typu eXon a pod. co vkuse cheatuju.
Ale no... az na to ze admini maju WH su celkom dobri
Ale tak ja som BAN nedostal, ja som spokojny
Mapy su OK, vela sa tu vody prelialo okolo nich, ale uz dlhsiu dobu si nikto nestazoval, tagze je to dobre 
Hraci su kvalitny (asi preto tam uz nejaky cas nehram
) No to je dobre, pretoze na niekolkych pseudo servroch som uz dostal BAN za AB a WH pretoze som mal zvuk a daval vela HS - BAN bez dokazu, ani si ma nepozreli na spectatora a dali mi surovy BAN
- tagze admini su OK, pretoze BAN nedavaju bezdovodne - to je na servri asi najlepsie 
Hraci su kvalitny (asi preto tam uz nejaky cas nehram
-
lekoklatik
VIP
v poslednom Čase sa hráči dosť sťažujú že admini dávajú bany za debiliny, a popri tom si tam voľne behajú cheatery. Mám pocit že snáď nás už niekto volá "raj cheaterov". Neviem ako sa k tomuto vobec niekto dopracoval. Keď máte podozrenie natočte demo. Keď je niekto lepší ako vy neznamená to že je cheater. A keď si neviete rady a máte retardované poznámky na to že admini hovno robia, tak sa radšej rýchlo odpojte pretože ja osobne vás buď kicknem kvoli tomu že ma už nebaví neustále vypisovať "ukáž mi toho cheatera" alebo dám rovno BAN na deň za debilitu. Tiež som počul sťažnosti Že veľa banujem za nadávky. Veru aj budem. Komu sa nepáči, dovidenia. Neraz sa tam písal, kto obchádza cenzúru dostane banán. Kto toto nepochopí, nemá tam čo rbiť. Cenzúra plní svoj účel. Keď sa ju snažíte osrať, tak jej pomožeme my. 
-
PepoJr.
Medium Star
ja si myslím že hojko.com server je jeden z tých kvalitnejších serverov a preto tu aj hram...jedine čo mi vadí je Drago a jeho neustále nadávanie na hranie menej známych máp, ako luxor, quarry atd., potom jeho nervačenie, keď prehráva(joke)
ale nie, teraz vážne...na serveri mi vadí len pár jednotlivcov, ktorý nepoznajú slušnosť a potom sú z toho odmeňovaní....myslím, že sme sa tam zišli dobra partia, pri ktorej si užijem dostatok zábavy a popritom si ešte aj kvalitne zahrám, aj keď tie moje výkony nestoja za zmienku
prajem GL&HF všetkým, ktorí hrajú na serveri, alebo ešte len začnú
ale nie, teraz vážne...na serveri mi vadí len pár jednotlivcov, ktorý nepoznajú slušnosť a potom sú z toho odmeňovaní....myslím, že sme sa tam zišli dobra partia, pri ktorej si užijem dostatok zábavy a popritom si ešte aj kvalitne zahrám, aj keď tie moje výkony nestoja za zmienku
prajem GL&HF všetkým, ktorí hrajú na serveri, alebo ešte len začnú
-
stormo5
Light Expert
Ja som obohral vela serverov, a na vsetkych boli sami cheateri a idioti...Hojko server je podla mna najlepsi, pretoze je tam minimum cheaterov ako na inych serveroch. Admini a hraci su v pohode (vacsina), da sa tam dobre zahrat...mno len by som uvital viac neoficialnych map, ako napr. inferno2, dust2002 atd.
este doplnim mimo temy, ze by tu mohla byt sekcia alebo tema, kde by sa pridavali dema cheaterov a tam by sa riesili taketo veci...pretoze v tejto teme je uz taky bordel ze koniec
ja ked som si isty ze niekto ma cheaty tak hned robim demo 
este doplnim mimo temy, ze by tu mohla byt sekcia alebo tema, kde by sa pridavali dema cheaterov a tam by sa riesili taketo veci...pretoze v tejto teme je uz taky bordel ze koniec
-
lekoklatik
VIP
BX: samozrejme že z toho niečo máš. Veď predsa nemůžeš písať tuším 60sec. a keď zanadávaś znovu tá ti to tuším slap. neviem koľko krát. atď...
Veď preto tam je ten plug in aby vás trestal. keď neobchádzaš cenzúru, nadávaj si koľko len kceš. a btw také ako
pci, kkt, huj, alebo p*ci, ch*j atď sa za nadávky nepovažuje. Aspoň ja nie. Chápeme sa?
stormo načo druhú tému. Proste sa sem dá demo, na stranu sa rozoberie či niečo má a koniec. v tejto téme sa má riešiť všetko okolo serveru.
Veď preto tam je ten plug in aby vás trestal. keď neobchádzaš cenzúru, nadávaj si koľko len kceš. a btw také ako
pci, kkt, huj, alebo p*ci, ch*j atď sa za nadávky nepovažuje. Aspoň ja nie. Chápeme sa?
stormo načo druhú tému. Proste sa sem dá demo, na stranu sa rozoberie či niečo má a koniec. v tejto téme sa má riešiť všetko okolo serveru.
-
Mad Dad
Medium Star
Aj ja som tu spokojný...dakedy som hrával na nejakom Bulharskom či Rumunskom server...and it was Shitty... tam bol admin doslova dopismena BOH! Keď si ho zabil, užaj sa na teba spustila hromada nadávok(samozrejme v ich reči čiže ani chobot som nerozumel)..stalo sa že som zabil jedného z nich na D2 pri schodoch keď sa ide z A za týmy/i dvoma na sebe položený/ími krabicami...Samozrejme Fas hneď ban na 999 999 hod...kukám že no fúkaj mi do riti...to ani za sťažnosť nestálo...Potom Filipito Dal IP tohto Servera a odftedy tu Oxidujem
mnohý si zvykli mnohý nie
Admin team Vyhovuje ako je, Len Blazer a jeho brokovnica je Tŕňom v OKU
!
HH. dnes si ma premeskalShamway napísal:server ok. Paci sa mi ze sa uz konecne nehra snow ked je nas tam 20![]()
Jedine co mi vadi je , ze tam chodi malo ludi z hojka... napriklad takeho Lub0$-a som tam dlho nevidel