asi by si radšej mal napísať o čo ide, hlavne či si ochotný zaplatiť a aké množstvo úprav ti treba (ak nič veľké, určite sa niekto nájde aj zadarmo). Nečakaj že keď nič nenapíšeš že sa tu budú ľudia trhať a vyzvedať. Ty niečo chceš, nie oni
oki mala by to byt hra podobna bitefightu nie moc zlozita templates a grafiku vsetko mam som ochotny ak to vyjde dat niekomu podiely na tržbe alebo sa slusne dohodnut ako by si to predstavoval dufam ze sa najde niekto ochotny a pomoze mi s tym potreboval by som jedneho dobreho php programatora
matko888 napísal:oki mala by to byt hra podobna bitefightu nie moc zlozita templates a grafiku vsetko mam som ochotny ak to vyjde dat niekomu podiely na tržbe alebo sa slusne dohodnut ako by si to predstavoval dufam ze sa najde niekto ochotny a pomoze mi s tym potreboval by som jedneho dobreho php programatora
neviem či by ti jeden stačil ,lebo na takej hre je toho pekne vela čo klepat a všetko na jednom človiečikovy no určite by sa z toho scvokol a bolo by tam dost nedostatkov lebo by to nemal skym prekonzultovat a prehodnotit čo bude naj ..moj osobny nazor
ano mas sice pravdu ale jeden sa v tom aspon vyzna keby ich bolo viacej myslim si ze si budu vzajomne prekazat v praci ale ja neviem mozno by sa to dalo nejak synchronizovat
jj to hej ale tak jeden robi hru a druhy uživatelske rozhranie proste veci ktore niesu na sebe nejako velmi zavysle a ked je proble tak sa poradia ale tak to je jedno to už zaleči na samotnom koderovy či to zvladne..a maš rozpracovane aj to portfolium tej hry? pravidla,funkcie,atd,atd...
matko888 napísal:ano mas sice pravdu ale jeden sa v tom aspon vyzna keby ich bolo viacej myslim si ze si budu vzajomne prekazat v praci ale ja neviem mozno by sa to dalo nejak synchronizovat
matko888 napísal:jj vsetko to mam na papiery staci mi to prepisat do kompa vsetko tam je zbrane zbroj cena atd
a na kolkých to maš papierov lebo ja by som tipoval scenar pre online hru bude mat aspon tak 20 stran textu kde je všetko dopodrobna prepbrate ako čo funguje,čo sa stane ked to alebo ono...ja om sa tiež pokušal take niečo spravit mam kdesi ktomu doma ešte dokumentaciu ktora ma ak neratam uvodnu stranko asi tušim 25 stran,len nakoniec som to nechal tak lebo sam som nato nestačil a hlavne nemam moc predstavivost a grafika som nezohnal takže ked sm si mal kodit a aj kresliť všetko ma to hned prešlo a radšej som to nechal tak ..ved hadam to ešte niekedy vytiahnem
Mmartin napísal:Chceš aby ti niekto spravil Online Gamesku bez toho, aby si mu za kód zaplatil aspoň 200.000 slovenských korún? No prepáč , ale na tom sa nedá nesmiať
no velmi vtipne 200 000 tisic maju ledva politici za mesiac
Keď to robia... traja ľudia (nerátam grafikov a kresličov), tak to potrvá tie 3-5 mesiacov.. Je to totiž Hard-Core programovanie
Prepojiť sql, html, php, css, ajax, js, a vbs do jedného nie je boh vie ako ľahké